ericon Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Potrzebuje rożnych grafik do gry platformowej, chciałbym jedynie prace robione w paint i innych programach tego typu wymiary mają być nie wielkiej wielkości, grafiki osób z których skorzystam oczywiście dodam do credit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 http://fotosy.one.pl/img/ownlog/drzewo.jpg http://galeria.ozorkow.net/data/media/88/krzaki.jpg Tutaj Masz KUUUUUUPE krzaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 chodziło mi bardziej o takie grafiki robione w paint, tak jak na mario i innych grach tego typu <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 No to podawaj tę informację od razu. <_< http://www.mfgg.net/ <- w stylu Mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 http://www.imagic.pl/public/71244/bez tytu?u.PNG Prosto z painta ^^ Pytanie:Czy jestem Daltonistą?Otóż zdecydowanie NIE!Tak rozpędziłem się dla tego pana że pomyliłem kolory pnia z liscmi XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 boshe, ludzie, ale wy chamscy jesteście -_-. Niektórych tutaj ludzi mi jest żal . Wchodzę, patrze, a tu nic. Nie pomagacie, tylko dajecie jakieś pierdoły, prawdziwe rzeczy, a nie to co ktos sobie zamówił. Sry za OffTop -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 boshe, ludzie, ale wy chamscy jesteście . Niektórych tutaj ludzi mi jest żal . Wchodzę, patrze, a tu nic. Nie pomagacie, tylko dajecie jakieś pierdoły, prawdziwe rzeczy, a nie to co ktos sobie zamówił. Ja akurat starałem się pomóc - na stronie, którą podałem, można znaleść dużo sprite'ów krzaczków, nie koniecznie ripy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Crash:Przeczytałeś dokładnie opis ? Może okulista by się przydał ? Byc może masz coś z oczkami. potrzebuje grafiki drzew, krzaków, kwiatków itp. wsadzajcie tu wszystko co macie, wymiary nie są istotne Dałem mu to oco prosił nie ? No chyba że ty coś źle widzisz x_x chodziło mi bardziej o takie grafiki robione w paint, No i dałem mu PROSTO z painta ? Nie pasuje - nie musi brać - proste nie ? Ja zapłaty od niego nie oczekuje... boshe buahaha - poprawna polszczyzna XDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Crash... Nie przesadzaj :] Jeśli już napisałeś tego posta mogłeś mu zapodać grafiki... a nie czepiać się wszystkich że mu "dali" grafikę :] Ja akurat dam grafikę (Gdzieś już ją dawałem :P ) http://img154.imageshack.us/img154/4701/buszsr7.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ehh wiecie o co mi chodzi, nie chce real fotek ale takie jak do gry, nie musi to być robione tylko w paint i nie takie na odpie.... się, bo takie to mogę sobie sam zrobić w minutkę, chce takie jakich bym mógł użyć do mojego projektu, na razie to tylko Jaklub mi coś takiego podsuną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Coś w tym stylu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ja tam lubie grafiki mało szczegółowe takie jak wyżej :) Jak by co to moge porobić trochę grafik tego tyup :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 @ericon Takie elementy jak drzewa, krzaki, głazy, tło, podłoże, do platformówek robi się w bardzo prosty sposób, i nie trzeba się nikogo prosić o pomoc. Proponuje Ci zajrzeć tu: Tworzenie_grafiki_do_gry_platformowej Tworzenie_grafiki_do_gry_platformowej_2 Tworzenie_grafiki_podłoża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Coś w tym stylu ? tak o coś takiego mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No więc tak : Nikt nie będzie Ciebie brał na poważnie jak nawet olewasz to co piszesz . Przykład : Sama nazwa tematu . Takiego byka strzeliłeś że szkoda gadać....... i jeśli masz dysleksje , dygrafie , czy inne dysmózgowie - używaj worda , google , albo łatki do swojej przeglądarki internetowej . Pozatym sprecyzuj to , co chcesz dostać . A nie walisz tekst żeby wsadzać wszystko co się ma . Tu trzeba wiedzieć jaki ma być klimat gry ( surrealistczne drzewko nie będzie pasować do gry w kt. bohaterem jest super Mario ) . A jak drzewko będzie za małe i będzie trzeba powiększać ? Efekt pixelozy .... PS. Heheh witam wszystkich . Mój 1 post na forum :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ....... i jeśli masz dysleksje , dygrafie , czy inne dysmózgowie Jeżeli sie nie myle to to jest obraza... x| yyy....Wg mnie to jst obraza - Dobra nie odzywam się. Co do topicu:Zara zrobie Ci jakieś drzewo. Tutaj masz mało szczegółowe ale dosyć fajne robione nie dawno - Miało występować w mojej grze ale nie będzie :) Nie trzeba creditsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Fallord, Ty masz szczęście, że jeszcze wana za te numery nie dostałeś. I to nie jest obraza - wszelkie dysmózgowia wynikają w dużej mierze z lenistwa posiadacza tej wady. Po za tym nie widzę by adresował to bezpośrednio do KOGOŚ z wypowiadających się w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ziutt ok sorry mały błąd, ty nigdy nie popełniasz błędów? Znalazł się Pan idealny a po za tym jak już się wypowiedziałeś to może pokazał byś jakąś grafikę bo chyba po to ten temat założyłem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 To może podasz w końcu te konkrety o które wszyscy trąbią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No ok zaraz podam w pierwszym poście Edit. Ok poprawione, już chyba wszystko jasne zadowoleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Edit. Ok poprawione, już chyba wszystko jasne zadowoleni? Chyba nie rozumiesz w czym leży problem. Po pierwsze, dla mnie mała grafikia to 32x64, a dla kogos innego 10x10. Po drugie, nadal nie wiadamo w jakim stylu maja być te grafiki. Czy mają być realistyczne, czy rysunkowe, a moze jednokolorowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 już nie trzeba, zamtkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi