Supavader Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Podczas kopiowania plików wyskakuje A po chwili No i powiedzcie mi, wtfit. Windowsa mam oryginalnego, bo dostałem razem z laptopem. W tych plikach tekstowych są same cyferki, których nie sposób zrozumieć. I jak ktoś zacznie mi wywijać, żebym zmienił system na Linuxa, to proszę moderatora o skasowanie postu, bo takie uwagi mam w dużym poważaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 spróbuj z http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=36&id=147 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Na każdej płycie z nowszą grą masz DX 9.0c, spróbuj czy działa, lub poszukaj gdzieś w sieci. Ew. sprawdź czy masz prawa administratora w systemie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Admina mam. @Konrad-GM: Nie działa. @gnysek: Też nie działa. Ciągle to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 To na pewno jest Windows XP? Bo to wygląda na jakąś spreparowaną nieźle wersję... ani w wersji Home, ani Pro, ani Media Center nie zdarzył mi się taki komunikat, a instalowałem nie jednego windowsa w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Nie ma innego wyjścia jak tylko reinstalka. Jeżeli kupowałeś laptopa to powinieneś dostać też płytkę skromnie zapakowaną (bo to OEM) i przeinstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 To na pewno jest Windows XP? Bo to wygląda na jakąś spreparowaną nieźle wersję... ani w wersji Home, ani Pro, ani Media Center nie zdarzył mi się taki komunikat, a instalowałem nie jednego windowsa w życiu. Może to takie wrzucane na cd lub wycinane przez specjalne programy czyszczące śmieci. Ja bym nic w windowsie nie ruszał, bo nie wiadomo co z tym potem będzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Możesz spróbować zrobić tak : ustaw w biosie uruchamianie systemu z płyty, uruchom z płyty, poczekaj aż się wszystko załaduje, kliknij dalej, przy umowie licencyjnej wciśnij f8 potem jak będzie wykrywać czy jest już Windows zainstalowany, wciśnij R- NAPRAW zaczekaj na przekopiowanie plików potem po restarcie uruchom system normalnie spróbuj instalować tego DIRECTX-a ps. robisz to na własną odpowiedzialność. Nie ponoszę odpowiedzialności za ewentualne szkody w systemie, aczkolwiek powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 A z SP2, nie instaluje się czasem DX9 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 To na pewno jest Windows XP? Bo to wygląda na jakąś spreparowaną nieźle wersję... ani w wersji Home, ani Pro, ani Media Center nie zdarzył mi się taki komunikat, a instalowałem nie jednego windowsa w życiu. To jest Windows XP, tylko ze wycisnalem z niego maximum wydajnosci :> Nie wiem, poprobuje jeszcze z innymi trickami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 To jest Windows XP, tylko ze wycisnalem z niego maximum wydajnosci :> Nie wiem, poprobuje jeszcze z innymi trickami. A widzisz i coś usunąłeś :P Teraz własnych podpisów cyfrowych nie może rozpoznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 A widzisz i coś usunąłeś :P Teraz własnych podpisów cyfrowych nie może rozpoznać. Ależ nic nie usunąłem :] Powyłączałem różne elementy graficzne mające wpływ na wydajność. Korzystam jeszcze z SpeedItUp Free, ale nic poza tym. EDIT: :o Dobra, wiem co robić w takich sytuacjach. Muszę zwrócić się o pomoc do mojego przyjaciela Formata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi