CP-player Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 :] Jakie są wersje Game maker?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Od 1 do gm 7.0 o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 dasz linki???jak wogóle są??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Poszukaj na web.archive.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 nie dam rady otworzyć!!!Przełącza mnie Live Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Lol a po co ci wersja np 1.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Bo strona jest obciążona. A przełącza na Live Search bo masz I€. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 aha a po to mi bo chce zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 To mogłeś od razu zadac pytanie o link. Bezsensowne nabijanie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Zdaje mi się że w sieci dostępne są wersje od 5 do 7. GM 5 - http://www.idg.pl/ftp/pc_1854/Game.Maker.5.0.html Gdybyś jednak chciał zobaczyć jak wyglądały wcześniejsze wersje GMa odsyłam na GMpedie: http://gmpedia.org/wiki/Main_Page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Zdaje mi się że w sieci dostępne są wersje od 5 do 7. Huh, ja mam prawie wszystkie kiedyś dostępne na www.gamemaker.nl wersje GM-a: 1.1 (1.0 nie było), 2.0, 3.0, 4.0, 4.3a (tej kiedyś używałem), 5.0, 5.3a, 6.0, 6.1, 7.0 (to ostatnie już z yoyo). Jak ktoś jakąś chce, to niech wyśle do mnie maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 tu masz wszystkie wersje: game maker (old) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Pager: Dzięki, właśnie stąd mam te wszystkie wersje. Wyręczyłeś mnie i już nie muszę wam wysyłać, yippie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Jak bym był adminem lub modem to bym ten topic usunoł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 nie ma za co. wpisalem w google gamemaker 3.0 i juz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jak bym był adminem lub modem to bym ten topic usunoł 1. Nie widzę sensu usuwania tego topicu, bo ma określony sens (starsze wersje GM-a). 2. Raczej z takimi bykami ("usunoł"?) i interpunkcją modem byś nie został. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 1. Nie widzę sensu usuwania tego topicu, bo ma określony sens (starsze wersje GM-a). 2. Raczej z takimi bykami ("usunoł"?) i interpunkcją modem byś nie został. Masz rację Jaklub, masz rację :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Popieram przedmówców - takie tematy, też są potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 gamemaker 1.x gamemaker 2.x gamemaker 3.x gamemaker 5.x gamemaker 5.x gamemaker 6.x gamemaker 7.x zadowolony =D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Littlefish: Bardzo mało szczegółów, zapomniałeś wspomnieć o tym, że GM w wersji 1.0 nie został opublikowany, że miał się nazywać inaczej, jakie były dokładnie wszystkie wersje, itd. Czasami x-y nie wystarczą. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Game Maker 1.0 nie został opublikowany, miał nazywać się inaczej, a dokładnych wersji nie znam więc sio i nie wytykaj mi błędów bo od bawienia się w policjanta i łamania regulaminu jestem ja :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 a 4.3 był pierwszym sensownym game makerem. Yes I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi