benzyniarz1 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Tytuł: AppPath v.3.0.0 Gatunek: Program narzędziowy Opis: Program został stworzony dla użytkowników, którzy często korzystają z polecenia Uruchom (start->uruchom). Pozwala on na dodanie swoich skrótów lub ich usunięcie. Ogólne moliwości: -Dodawania, usuwanie, edytowanie wpisów w oknie "uruchom" -Dodawanie wpisów z pomocą Drag & Drop -Czyszczenie zbędnych wpisów -Backup wpisów -Backup, czyszczenie historii -Akceptowanie ułatwień %SystemRoot% czy %ProgramFiles% -Możliwość dodawania własnych ikon -Możliwość usunięcia wpisu za pomocą klawisza DELETE -Możliwość uruchomienia programów z poziomu AppPath -Obsługa Menu Kontekstowego -Obsługa skinów Download: POBIERZ Rozmiar pliku: ok. 2,08 MB Autorzy: Programowanie: Patryk Wąsiewicz Grafika: Logo: Pretender Screeny: KLiK! Nad aplikacją pracuje już baardzo długo, teraz zajmuję się możliwością wyboru kilka języków, ale ze względu na szkołę :crying: nie wiem kiedy uda mi się to skończyć. Enjoy B) Oczywiście proszę o oceny i komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Przydatne ;) dam 4/5 za wykonanie i pomysł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Świetny program. Akurat taki sam tworzyłem, ale no cóż. Świetne wykonanie :) 5/5. Podoba mi się. PS. Rzadko kiedy oceniam produkcje powyżej 3 gwiazdek ;) EDIT: Mogę dodać go do downloadu na moją stronę ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Testowałem go już znacznie wcześniej i muszę przyznać, iż na Windowsie jest naprawdę przydatny. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Brawo! 5 gwiazdek ;) . Dodaj jeszcze jakieś opcje i będzie cool :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Sehr gut! Daję 5/5 gwiazdek, świetny pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Bardzo dobry pomysł :] 5/5 gwiazdek oczywiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Bardzo fazowy :) 5 gwiazd jak na takiego gościa który pierwszy raz pojawił się w GMC to tworzysz dobre programy. P.S: To zrobione w Gmie czy innym?? :] Edit: Chyba w Delphi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Z tego co pamiętam takie coś było w niezbędniku w fullach :D Ja bym to gdzieś sprzedał jakimś naiwniakom :D Pięć gwiazdek oczywiście ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benzyniarz1 Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Dzięki wszystkim za oceny :D jest mi niezmiernie miło i widać ze rok poświęcony na pisaniu/udoskonalaniu mojej aplikacji nie poszedł na marne :P @Up: Co do niezbędnika był dawno temu podobny program AppPathZ i to on mnie natchnął do napisania własnego :D Nad sprzedaniem (ale razem z źródłami :) ) się zastanawiam :P, ale sie jeszcze obaczy :) @Snake: śmiało możesz zamieszczać :thumbsup: @Sonique: racja w delphi B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Fajny program 5/5 gz for u :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Od dzis ten program staję się moją nie zbędną aplikacja >D 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 LOL! nie gadaj, ze to ty sam zrobiles... 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 @kasa100: Jak się nie pyta o wszystko, stara się samemu dojść do wszystkiego i ma się odrobinę samozaparcia to można jeszcze lepsze rzeczy zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Dzięki człowieku : ] Przyda się i to nie mało.. Oceniam na najwyższą z mojej skali ocen "Wyjebana w kosmos 6/6" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benzyniarz1 Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 LOL! nie gadaj, ze to ty sam zrobiles... 5/5 heh program robiłem całkowicie sam :P program pisze już od roku, i codziennie sie po trochu funkcji dodaje i się rozrasta B) no oczywiście nieraz prosiłem o pomoc na forach z rozwiązywaniem problemów :) I tak jak napisał Marmot: wystarczy trochę samozaparcia, cierpliwości i nie takie programy sie zdziała ;) Cieszę się że program może komuś się przydać :D Dla mnie jest to bardzo duuża motywacja do dalszego rozwoju programu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Supcio program, na pewno się przyda. Oczywiście 5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi