Pentalinio Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam. Poszukuję książki o programowaniu obiektowym w C++ . Nie chcę by było w niej coś o programowaniu struktualnym, bo nie to mnie intersuje i nie mam zamiaru marnować pieniędzy. Cena maks. to 80 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Szukanie (ewentualnie) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No, to drugie bardziej pomogło ;p . Bo te pierwsze to są też o programowaniu struktualnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Thinking in c++,Symfonia, Jest tam wystarczająco o tym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Kupuję to pierwsze. Jest tego tam bardzo dużo i w miarę tanie ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Thinking in C++ w wersji angielskiej możesz całkowicie legalnie ściągnąć za darmo z sieci, bo polskie tłumaczenie z Heliona jest takie sobie, pełno błędów ma ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 W sumie znam wystarczająco angielski, ale zależy mi na niezawodności książki, której nie mogę się spodziewać po wersji angielskiej :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Możesz wziąć polską wersję, nikt ci nie zabrania, ale ja np. żałuję, że kupiłem polską wersję, bo angielska jest jak dla mnie dużo lepsza :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No to powiedzmy znam "troszkę" (xD) słabiej angielski niż ty. Którą mi polecasz ? Bo jak będzie jakiś błąd, a czegoś nie zrozumiem to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 www.bruceeckel.com <- stamtąd weź Thinking In C++. Jeszcze kiedyś na forum podawałem link do nieoficjalnego, darmowego tłumaczenia tej książki, musiałbyś poszukać. Oczywiście jak chcesz, to możesz wziąć także oryginał za 80zł po polsku, jak nie najlepiej znasz angielski, ale jak rozumiesz co jest w angielskiej wersji napisane, to się nie opłaca, uwierz mi ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi