mike_p Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nudne to trochę.. :F Nie bawi mnie jakoś słuchanie przez siedem minut tych samych akordów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 aha, no to stwroze nie długo normalny Pop Rock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 aha, no to stwroze nie długo normalny Pop Rock. ...jakby to było lepiej. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 jak dla mnie to oba dna, to moje zdanie, to drugie to jak niedorobiony bit pod p.. disco-polo a to pierwsze to jakiś szajs z domieszką jakiś hiphopowych sampli.. sam nie wiem do czego to pasuje ale do gry na pewno nie, szkoda dorzucać tyle do wagi gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Spokojnie lowrider on ma tylko 11 lat, i dopiero poznaje świat :) EDIT: No tak, lowrider też poznaje świat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Off-top: Snake, przecież lowrider, jak dobrze pamiętam, ma 12 lat. :P On-top: Tylko, Amadeo, znajdź jakieś normalne, nie-dance'owe sample. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 rotfl http://pl.wikipedia.org/wiki/Che_Guevara odnośnie che odnoścnie muzyki - Ci, co tworzą muzykę nazywani są "muzykami". Ty jednak *tworzysz* rąbankę, bo przez przypadek wpadł ci w ręcek program do układania gówna z klocków, zatem możesz nazywać się Tworzycielem. gl. w sumie wiertarka, betoniarka i młot pneumatyczny odpowiednio skoordynowane brzmią lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @Jaklub: Nie zniżaj wszystkich do poziomu swojego wieku, bo Lowrider ma o ok. 10 lat więcej niż podałeś :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Hehe czeka was wiele pracy jeszcze :) Oto moje wielkie nic :P http://www.gmclan.org/up652_8_nef.html Wszystko z sampli i typowego basu xD całe 10 min roboty :P Wiem że to totalne dno ale co chcecie w 10 minut :P Ps. jeśli ktoś chce wyśle FL zip Packa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Marmot: A to moja pomyłka, i tak jestem tu jednym z najmłodszych. Kiedyś widziałem taką informację w profilu p-tera (poprzednie konto lowridera) i mogło mi się pomylić, bo to było dawno temu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Boli. Brzmi jak z wiejskiej potańcówy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Zara ja wrzuce swoje Snake zgadzam sie co do Fruit Loops Ja to kocham ;] Tylko nudno mi to jakis utworek krótki wrzucam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jak na 11 latka fajnie zrobił tą muzyczke ;) nie pasuje do zadnej gry ew jakiejs chińskiej xD EDIT: Jakiego programu używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ejay ( Dobrze to napisałem? :P ) sux, FL Studio RLZ! Ta, ja mam ** lat i jakoś dobrze mi wychodzą bity :P. Na Ejayu nie wiele się zrobi... poukładasz klocuszki i już się chwalisz na forum "Oto mój bit NA EJAY", a kwestia jest taka, że masz już gotowe sample. ( Naprawdę chcecie wiedzieć ile mam lat? :P ) @up: W pierwszym poście chyba było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 ** lat Wstydzisz się swego wieku ? Napewno masz 10 lat... Dobra weście se załózcie nowy temat i wsadzajcie "biciki" anie zawalacie temat jakiegoś n00bka,na dodatek go odświeżając >.< DJAdam >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 @up: KU***! Jesteś jasno-widzem :P I czasami tez sie zastanawialem, po co odswiezac temat :P Ja dawniej mialem Ejaya, ale mi sie znudzil... ale bicik nie najgorszy :P Fajny nawet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kursia, dużo 10-latków na GMC jest... :) A muzyka...jest...taka...no cóż...jakby to powiedzieć...może tak: Ja jej nie użyję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Bit jest do bani ;/ , tak samo jak eJay. Poducz się trochę, nawet w eJay'u można fajne rzeczy "stworzyć". Cyberdog: Mój brat ma 10 ( nie no chyba 11 ) lat, wchodzi czasem na to forum i czyta posty. Na niektórych forach "udziela korepetycje" dla 16-22 latków o programowaniu, jego nick pewnie znacie. W sumie wie więcej ode mnie ;d . @down: Ja także :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 eJay od wersji czwartej ma edytory linii melodycznych, więc zastanówcie się przed pisaniem takich samych postów "toż to klocki omg!1" przez dwie strony. Lowrider ma o ok. 10 lat więcej niż podałeś :-) .W życiu bym nie uwierzył. Snake, stringi menu_gra_militarna_przyszlosc.mp3 mają trochę zbyt wolny atak, przez co wydają się być poza rytmem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi