telewizorem go Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 siema znacie mnie z tematów kody do comandosa o LAN i siec bezprzewodowa a teraz mam problem w sprawie pingu w soldacie nie rozumiem tego :huh: jak ja stworze serwa to mam ping 9999 a jak inni to od 30 do 600 a ja co mam fajny serw ale cusz z tego jak mam taki duzy pin i pomocy jest jakis program do zmienjszania pingu albo jak go zmniejszyc nie wiem plz help :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Albo masz włączony program do poblerania plików, albo zwyczajnie Soldat źle pokazuje. Pograj nim trochę i oceń, czy bardzo laguje czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Cześć, pisze się mój. Cześć, pisze się cóż. Cześć, nie mam pojęcia, ale myślę, że to wina twojego neta. Wyłącz wszystkie ściągania itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jak gram to nic nie ściągam a moje błedy ortograficzne cóż to lenistwo :] Edit: mam karte fast ethertnet zgodna z VIA Opcja edit też istnieje. Posty połączone. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 W szkole tak samo robisz?(o ile chodzisz do szkoły) Topic: Pingi czasami szwankują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Czy wcześniej było dobrze? Jeżeli nie, to oznacza, że masz wewnętrzne ip (podłączony jesteś przez router lub np: Twój dostawca internetu oferuje po prostu ten rodzaj adresu). ---------------- Now playing on Winamp: Iron Maiden - Charlotte The Harlot via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nie martw się da się to przeżyć ja tez mam wewnętrzne i nie mogę zakładać serwerów a jakoś żyję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 HUDERLORD masz racje da sie ale nie moge się z nikim dzielic moimi serwami :( wkurza mnie ten ping poco go ktos wymyslił zabił bim takiego kolesia :angry: aha i kiedys tez mialem takie problemy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Czy ty wiesz co to jest ping ??? http://pl.wikipedia.org/wiki/Ping :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Lol ja nie wiedziałem co to ping. Ciekawy opis tego pingu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ale odpowiccie mi na pytanie CZY MOŻNA ZMNIEJSZYĆ PING thx :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 włącz programy p2p, gg, skype i zobacz powinno pomóc <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Chyba wyłączyć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Chyba wyłączyć :] Tak mój błąd ;) :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a jak zmienic jezyk filmu w dziobasie rar playeru?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 W czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a jak zmienic jezyk filmu w dziobasie rar playeru?? A co my, biuro obsługi klienta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 A co my, biuro obsługi klienta? Support wszystkich programów na świecie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ale odpowiccie mi na pytanie CZY MOŻNA ZMNIEJSZYĆ PING thx :thumbsup: Twój problem nie leży w tym, że masz za wysoki ping, tylko w tym, że wysłana z Twojego adresu paczka nie może wrócić. Spróbuj z programem no-ip, czy innym tego typu. Jest szansa, że pomoże. ---------------- Now playing on Winamp: Behemoth - Demigod via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 o lol, ping 9999 na localhoście - współczuję, nie ma co :) "a jak zmienic jezyk filmu w dziobasie rar playeru??" best post ever. a co to jest dziobas rar playeru xDDDDDD~~~~~~? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Dziobas rar playeru :D Co to jest ? ^^ W telewizorem go czuję potęgę laika komputerowego * pokemon. :) Najlepiej zmień swoje oprogramowanie na inne typu BlockHead. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 o lol, ping 9999 na localhoście - współczuję, nie ma co :) Nie zrozumiałeś chyba. On nie ma takiego pingu ja się dołącza do gry tylko jak hostuje swój server. Każdy na jego serverze ma ping 9999 i nikt nie może się połączyć nawet on. Poprostu nie może hostować przez wewn. ip. Jak byś nawet ty chciał dołączyć na jego server to nie mógł byś bo będziesz miał ping 9999. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jak byś nawet ty chciał dołączyć na jego server to nie mógł byś bo będziesz miał ping 9999. ...czyli innymi słowy ma ping nieskończony. ;[ ---------------- Now playing on Winamp: Iron Maiden - Aces High via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Sorry ale jak dojść w Need for speed 2 do miasta Coal Harbor ?? a nie mam rzadnych wyścigów są jakieś ukryte ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 W Need For Speed 2 nie ma miast ;p . Chyba, że mówisz o Undergroundzie 2, a to jest różnica ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Sorry ale jak dojść w Need for speed 2 do miasta Coal Harbor ?? a nie mam rzadnych wyścigów są jakieś ukryte ?? :] Z jakiej choinki się urwałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 muwie o undergroudzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 muwie o undergroudzie :D tak, tylko co to ma do tego tematu ? i mówię, nie muwie. Bo przez was zaczynam już sam błędy robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Co do Soldata - Ja też jeśli robię serwer mam ping 9999. Ale dlatego, że mamy wenwętrzny adres ip :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 aha thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi