Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Potrzebuje grafiki dachówki z góry ale tak na serio nie wstawiajcie jakis pierdół. Z góry dzieki. Textures.de juz opanowałem podawajcie inne stronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jaki rozmiar, kolor itd. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Rozmiar obojetny (moge se pomniejszyc lub powiekszyc) kolor tez bez roznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 100% moje dzieło (ok. 5min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Masz linka (znajdziesz tu wiele różnych dachówek, z różnych ujęć, z różnych stron :P): http://images.google.pl/images?q=dach%C3%B3wki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Pasuje do opisu. Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Konrad mi chodzi o dachówki a nie dachówke ;p Snake szukałem w google ale tam same gówienka są ni nie ma prosto z góry :( EDIT: mike to samo co do konrada mi chodzi o dachówki, sory zrobiłem błąd w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Potrzebuje grafiki dachówki z góry Co jest? Wyraźnie jest liczba pojedyncza :blink: Edit: A, ok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A może ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Masz kawałek dachu: Możesz ładnie powycinać, zmodyfikować, i zrobisz z tego tilesy (co po angielsku znaczy "Dachówki") :) Jak użyjesz to do credits mnie mała w grafikę dajesz :whip: EDIT: Teraz dopiero zauważyłem że nie mam już warna. Dziękuje ci Tymonie ty mój :). Teraz jestem przystojny, czuję się jakby mi ktoś pryszcza wycisnął :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tu masz różne: LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Yy szymek11116 czy ty przeczytałeś cały temat pisze wyraznie nie chce z textures.de podajcie inne strony z dachówkami. EDIT: Dobra znalazłem jak by ktoś potrzebował to http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/309159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi