Maximal Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 @Dark: Że ja? Zacytuj! Przyznaję, że nie chciało mi się szukać, ale przed chwilą sam podsunąłeś mi takowy post. =D Look at first post... Yoda: Błagam Cię, zmień czcionkę i wygląd inventory, bo ich obecny stan może zniechęcić wielu potencjalnych graczy. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Najlepiej jak by zmienił cały HUD bo patrząc na screeny wygląda to aż zbyt amatorsko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Nom macie rację - dziś posiedzę nad tym HUDem i panelami :) @down: dzięki ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Przewidywana premiera - Boże Narodzenie 2007 :) Yoda rozdaje prezenty :) Ladne screeny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Yoda rozdaje prezenty :) Nie wiem czemu to mi się kojarzy ze starym tematem Almory. Borek coś podobnego pisał. Chyba jakoś tak: "Nowe screeny z okazji świąt", czy jakoś tak i dał obrazek z itemami... xD Stare... dobre... czaaaasy... x] EDIT: Eeeee... xD Cała gra po angielsku, ale napisałeś "cena", a nie price... xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 @up: nie dziw się bo wersja demo jest nie przetłumaczona na eng -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Jak demo nie jest przetłumaczone, skoro reszta po angielsku... Zresztą nie ważne... -,^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Mogłes interfejs porpawić,no ale spoko - w ile będzie można przejść tę gre ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Jak demo nie jest przetłumaczone, skoro reszta po angielsku... No część (jak przyciski) była już od poczatku po angielsku :U @up: bo ja wiem - zależy czy chcesz sie rozkoszować grą xD czy przejść na szybko - osobiście nie prowadziłem jeszcze pomiarów ( nie wszystkie questy jeszcze są) poza tym żadnym testerom się oczywiście nie chce przejść gry normalnie, tylko wszyscy na kodach jadą -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja bez kodów przejdę jak chcesz... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Tiaaaa każdy tak mówił ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 No więc Yoda,jeżeli chcesz moge zostać testerem,z chęcią przejde całość "normalnie" i powytykam placami wszystkie bugi. Tymczasem sciągne se normalną wersje i pogram znowu =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeluVegaz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Gra jak dla mnie fajna :) podobna do GTA 1 i2 tylko ze na wyspie Ocena: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 podobna do GTA 1 i2 tylko ze na wyspie O_O! Przecież to jest RPG ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jakie kody dajcie kody O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @up: spadaj ;p Nie czitować mi tu - w pełnej wersji nie będzie kodów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @up plosisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Hmm widzę, że dużo komentarzy a ja tu chyba jeszcze się nie wypowiadałem. A więc tak gra wygląda obiecującą po ostatnich screnach wiem już, że gra będzie bardzo dobra i spędzę nad nią tyle czasu aż ją przejdę może jak mi się bardzo spodoba to kilka razy przejdę, ale w końcu się znudzi, dlatego jeżeli gra okaże się bardzo dobrą to wtedy będę za 2 częścią. Hehe No, ale dobra ściągnąłem ostatnią wersję pograłem i gierka spoko tylko szkoda, że chcesz zrobić pełną wersje po angielsku. Ale da się to wytrzymać mam zastrzeżenia tylko, co do grafiki i napisów EXP itp. Nie chodzi o grafikę postacie tylko o menu itp. Aha i znalazłem bug mam nadzieję, że naprawisz otóż jak grałem i podszedłem do NPC: Prisoner to wtedy jak bym się do niego przyczepił i nie mogę się ruszać. A tak ogólnie to gierka spoko na razie według mnie 4 gwiazdki, ale czekam na pełną wersje wtedy będę mógł coś więcej powiedzieć. Pozdro i czekam na pełną wersje. Ale się rozpisałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Fajna gra, czcionkę by zmienić ale poza tym to git, jeszcze przydałaby się opcja quicksave/load, jeśli nie uważasz że to bardzo by uprościło grę... Naprawdę byłoby fajnie, bo to wchodzenie do Menu i zapisywanie jest żenujące... :D 3.5/5 = 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 bo to wchodzenie do Menu i zapisywanie jest żenujące... Omg ale macie problemy -.- Poza tym co za problem - zapisujesz grę, a jak cie zabije to automatycznie idziesz do menu i se wczytujesz nie? :> Ale skoro tak wam to nie pasi to zrobie quicksave'a i loada... wygodnisie... szkoda, że chcesz zrobić pełną wersje po angielsku. Ale da się to wytrzymać Buuuu ;'( czy to moja wina że nie umiesz angielskiego?? mam zastrzeżenia tylko, co do grafiki i napisów EXP itp. Nie chodzi o grafikę postacie tylko o menu itp. Wiem - menu będzie inne - HUD też trochę podrasuję ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 No część (jak przyciski) była już od poczatku po angielsku :U @up: bo ja wiem - zależy czy chcesz sie rozkoszować grą xD czy przejść na szybko - osobiście nie prowadziłem jeszcze pomiarów ( nie wszystkie questy jeszcze są) poza tym żadnym testerom się oczywiście nie chce przejść gry normalnie, tylko wszyscy na kodach jadą -.- pewnie nie uwierzysz ale na kodzie jechalem tylko dla trailera :P zeby nie czekac kilku godzin na np. jaskinie (zebym mogl tam wejsc bez wiekszych obaw o zycie :]) a testowalem i z i bez :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @up POdaj* mi kody pllis *podobno PO* wszystko daje *platforma obywatelska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 musze miec zgode od Yody :] ale powiem ci ze czytany wspak brzmi tak samo :P i jest na... @down: nie podalem calego kodu tylko wskazowke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @up: o co kaman - kurde co wy tak na te kody -.- - wywale je z pełnej wersji ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 dajcie te kody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @up: nie! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Pograłem trochę i znalazłem nowego buga. Jak się weźmie load a potem anuluj to nagle wyskakuje Loading. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ops - fakt :) zaraz poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Moge powiedzieć jedynie, że ta gra jest bardzo ładna, grywalna i ciekawa. I podoba mi się jej nazwa i założenie ogólne ;d Może kiedyś będzie z tego druga Almora.. Hehe xd Pomarzyć można.. Sen realny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Może kiedyś będzie z tego druga Almora.. Raczej nie - bo to nie będzie mmo ;) A pełna wersja jest na dniach :P Jeszcze nie wiem czy będzie na Gwiazdke, czy na zakończenie roku 2007 :P Wszystko zależy od tego czy się wyrobię z testami... Poza tym nie sugerujcie się demem - aktualna wersja wieeele się różni ;P A na zachętę parę screenów z ostatnich testów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi