mac3k Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam, Właśnie pracuję nad grą 2d The Gate Online. Gra bliżej będzie podobna do tibii. Będziemy mogli wcielić się w Wojownika,łotrzyka oraz czarodzieja. Nie daje pewności że, projekt wypali ale mam taką nadzieje. Serdecznie zapraszam do zaludniania strony projektu oraz o pomoc doświadczonych ludzi nad projektem. Pozdrawiam. Oficjalna Strona - http://thegateonline.bnx.pl Wiecej Informacji - http://www.mmorpg.org.pl/forum/topics49/th...nline-vt231.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 E tam. Średnia gra. Nawet, nawet grafika, interfejs chyba nie będzie najlepszy. Zobaczymy jaki gameplay ^^ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Takiego rotfla walnąłem że lepiej się nie uśmiałem przy Angry GMClan Memver xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 gra jest robiona na elisium (czy coś takiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Programista - Maciej M. "Mac3k" MapMaker - Jakub K."Lotrzyk ranqe king" QuestMaker - Jakub K."Lotrzyk ranqe king" Grafika - Maciej K. "Devil" Muzyka - Po screenshotach widać że grafa wzięta z RMXP. A jeśli gra była robiona w narzędziu podobnym do MMORPG Creator (Czy jakoś tak) to nie ma co tu mówić o programiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 raczej nie programista tylko szef czy ktoś tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 omfg ;f 1.Mapping beznadziejny. 2.Amatorski projekt. 3.Elysium,Eclipse(Rzygam nim ;f jak zreszto każdy) 4.Strona beznadziejna ;f 5.Grafika podstawowa. 6.Zlamili nazwe projektu.Prawdziwy Gate Online to www.gateonline.yoyo.pl , A to tylko marna gierka ;f 7.Żal patrzeć Hmm,Stary chyba pomyliłeś działy,to jest strona o Game Makerze,a nie widać że gra jest robiona własnie na nim ;f.Myślę że temat do usunięcia.Pozdrawiam Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 gra jest w eclipse Evolution hyba wiem co sam się w tym bawie. A tak propo gry to nawet. A propo posta wyżej to te forum tez jest dla tych co programuja chyba sa działy C++ itp. A to w Visual Basic na silniku ale Visual Basic a po 2 może sam skrypty dopisywać a może też sam silnik napisal ale wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Za wiele Ci nie powiem na podstawie samej witryny. ;] Niemniej jestem w małym stopniu ciekaw, jak to się rozwinie. Takiego rotfla walnąłem że lepiej się nie uśmiałem przy Angry GMClan Memver xDDD W tej grze będziemy bić i walić Cocki. xD Denne... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Za wiele Ci nie powiem na podstawie samej witryny. ;] Niemniej jestem w małym stopniu ciekaw, jak to się rozwinie. W tej grze będziemy bić i walić Cocki. xD Denne... ;/ spoko spoko... gosc poprostu musi to zmienic na Chicken. Nie ma tak dobrze zeby sobie walic cocka godzinami przed kompem i zbijac mase expa :-) Pierwsza zmiana powinna dotyczyc grafiki. Gorszej grafiki sie juz do gierki zripowac nie da niz ta z RPGmakera :P Zajrze tu jak bedzie troche wiecej wiesci co do tej gry jak narazie jest tego niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Popraw grafike ... to po pierwsze :lol: :lol: :lol: może coś z tego wyjść, chociaż nie przepadam za Tibią <_< <_< <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieks Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Chciałbym pograć ale jak wchodze przez Hamachi to niewiem jaką podac sieć :boxed: Ogólnie po screenach mi sie podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 GMCLAN Forum > Nasze produkcje > Gotowe gry i programy ... Gotowy endżajn to IMO za mało, żeby bawić się w strony z pompą i inne tego typu cuda - popracuj lepiej nad grą ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam czy można dostać gdzieś sam silnik tego? Pozdrawiam Lord Vayaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Taa,mozna.www.sourceforge.net x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Fallord nie rozumiem jak wiesz gdzie to jest to podaj dokladnego linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 http://www.freemmorpgmaker.com n/c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 http://www.touchofdeathproductions.com/ n/c xD Błagam,tylko niech teraz nie nadejdzie plaga mmorpgów -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Dla dzieciaczków o sprośnych skojarzeniach: 'cock' to po angielsku 'kogut' >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Po grafice widzę, że gra nie jest zła, ciekawe jak reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi