Radziu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jak ustawić aby gracz mogl sobie zmieniac rozdzielczosc gry ? Robic dla kazdej rozdzielczosci roomy ? To troche bez sensu by było :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 window_set_size(w,h); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A jak zmienic viewy w roomie ? Przypuśćmy mam viewy ustawione 1024x768. i Hbor na 512..... Da sie zmienic także HBOR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Tak jakbyś nie mógł spojrzeć do helpa z GM'a :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Wiem jak zmienić resolution w programie. Ale jak to zmienic podczas włączonej gry ?! Nie ma tego w helpie -.- Pozatym przeczytaj dokładnie mój pierwszy post "Jak ustawić aby gracz mogl sobie zmieniac rozdzielczosc gry ". Jest dokładnie zaznaczone jak ma to zmienić gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie ma tego w helpie -.- Gratuluję umiejętności używania helpa. Zmienić rozdzielczość na 640*480 display_set_all(640,480,-1,-1) Pokombinuj z tą funkcją. Gdy jej już użyjesz, przed nią zapisz: window_set_fullscreen(1) Nie jestem pewny, czy idealnie działa, ale na pewno zmieni rozdzielczość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi