amator Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Tytuł: Joyfootball Gatunek: Sport licencja: Beerware Beerware to określenie licencji na oprogramowanie. Pozwala użytkownikowi końcowemu na dowolne korzystanie z oprogramowania, pod warunkiem, że w wypadku spotkania autora użytkownik postawi mu piwo. Licencja została wymyślona przez Johna Bristora 25 kwietnia 1987 roku. Od tego czasu powstało wiele programów dystrybuowanych na jej podstawie Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Ja Download:link Rozmiar pliku: 5 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A screeny? Wiem, że dawałeś jeden w innym temacie, ale mogłeś go skopiować tutaj, poza tym, regulamin tego wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ściągnąłem i żałuje gdzie ty dałeś te 4,9 mega?? bo 0,1meg zajmuje ta gierka :) tak: GRFIKA : GM'owska 1/5 DŹWIĘKI: BRAK 1/5 Grywalność: co to ma być 1/5 no i wreszcie Pomysł/wykonanie : powiem :) 2/5 za to że Beerware Powiem krótko : eeeeee Nie obraź się za słabą ocene ale za to, że widać gołym okiem ,że pierwsza gra 3/10 czyli 1,5/5 ~ 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Bez screenów nie ściągne :P Bo nie wiem co ściągam. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Gra nudna. Piłka utknęła i nabijam sobie punkty. Po co robiłeś instalator. Ta "muzyka" chyba zajmuje więcej niż ta gra ;/ 1/5. I ty ją chciałeś sprzedawać. Nie postawię Ci piwa ;] edit: Już wolę za 70 PLN kupić 70 "grześków" (batoników) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Oceniajcie mnie jak na pierwszą grę, a nie jak na zaawansowanego programisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zal.pl po co oceniasz sam swoją grę, czyżbyś zapomniał zalogować sie na inne by ją dobrze ocenić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 O lol? Poje**ło? Instalator w takiej grze? Przeciez to ma tylko 1 plik!!!! ... bez komentarza 1gwiazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Znalazłem bug.Łoto on: Co do gry słaba.Dam Ci 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze_As Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Siema ! Gra niczego sobie, ma w sobie to coś. Grywalnośc jest bardzo duża, ale czy ktoś w to będzie grał ? Nie ! A wiesz czemu ? Bo w dzisiejszych czasach piłka nożna jest nie modna. U mnie na podwórku jak ktoś kopie piłke odrazu jest wyśmiewany a potem nie chcą z nim gadać. W dzisiejszych czasach treendy jest koszykówka , hokej , i NHL , czyli sporty wywodzące się z USA. To własnie USA dyktuje najnowsze treendy, a polski wynalazek jakim jest piłka nożna, już dawno przestał być cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 od kiedy noga jest z polski, majkelu dzondranie? :/ a gry nie sciagam gdyz tam jest instalator :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ja w tym nie widzę nic grywalnego. gra jest denna, nudna i brzydka. mimo tego, że to pierwsza gra daję 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Ja Hmm fabuła... a można o niej mówić? Grafika prosto z GM (nawet na googlach nie chciało się poszukać). Nawet nie ściągnełem a już zgaduje, że muzyka też nie Twoja, a poza tym po co takiej grze instalator? Jedyna ocena jaką można postawić to 1. Nie mówię tego aby Cię zniechęcić, w końcu nikt za pierwszym razem nie stworzył idealnej gry. Ja akurat gdy zaczynałem z GM i udało mi się coś stworzyć byłem usatysfakcjonowany swoją pierwszą grą, ale to było nic w porównaniu do innych produkcji, nie wspominając, że na początku chciałeś to sprzedawać. :boxed: licencja: Beerware Hmm po pomyśle ze sprzedażą wydaje mi się, że jesteś jeszcze za młody na piwo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 W dzisiejszych czasach treendy jest koszykówka , hokej , i NHL , Hokej i NHL to właściwie to samo. Bo NHL to taka jakby liga hokeja, więc nie gadaj głupot... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Hmm fabuła... a można o niej mówić? Grafika prosto z GM (nawet na googlach nie chciało się poszukać). Nawet nie ściągnełem a już zgaduje, że muzyka też nie Twoja, a poza tym po co takiej grze instalator? Jedyna ocena jaką można postawić to 1. Nie mówię tego aby Cię zniechęcić, w końcu nikt za pierwszym razem nie stworzył idealnej gry. Ja akurat gdy zaczynałem z GM i udało mi się coś stworzyć byłem usatysfakcjonowany swoją pierwszą grą, ale to było nic w porównaniu do innych produkcji, nie wspominając, że na początku chciałeś to sprzedawać. :boxed: Hmm po pomyśle ze sprzedażą wydaje mi się, że jesteś jeszcze za młody na piwo. :P Muzyka jest moja. Stworzyłem programem Techno eJay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 a wiec nie twoja, bo tam sie z gotowych sampli (czy riffów) robi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Hm, gra składa się zapewne zaledwie z kilku klocków, to czuć. To coś, co leci w tle nazywasz muzyką? Ja tam uważam, że to zwykłe pierdzenie. :P Grywalność znikoma. -_- 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 no dobra, sciagnalem, zainstalowalem i... O BOZE!!! grafa 1/5 wszysciusienko ripy dzwiek 2/5 muzyka... ja bym sie spieral... gryw 1/5 ale to wszystko denne, powolne, 0 akcji, i do tego instalator... tu zes zaszalal ladnie <_< ogolnie 1/5 :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Programowanie: ty czy klocki ? Fabuła: hmm jaka ? Grafika: Kłamiesz ! Muzyka: Ładna jak coś to nagraj jakiś kawałek do fildin online ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 hmmm .. Programowanie : Zacznijmy od tego ze tu nie bylo co "programowac" :P Nic tu sie nie dzieje praktycznie procz odbijaniem xP Fabula : A jest ? Jak mowisz ze ty zrobiles tu fabule to ja wymienkam xd Grafika : "Thx 4 graphic Mark Overmars ! You are krejzi =* " .. Muzyka : Czy ja wiem czy taka zla .. moze nie najgorsza ale ja sie nie znam , nie moje rytmy xD Porzuc ten projekt i zrob cos naprawde dobrego .. cos oryginalnego .. bo ja osobiscie nie uważam ze odbijanie pijeczki jest az tak bardzo fascynujace jeszcze w takim tepie Po 4 punktach myslalem ze zasne a po 8 dostalem takiego kopa , prawie jak mistrz ze az wbilem 2000 pkt .. Oczywiscie pilka sie zablokowala a ja w tym czasie poszlem sobie po picie :S Instalator tu jest baardzo zbedny .. Wole pograc w mini gry online we fleshu gdyz nie trzeba instalowac i sa ciekawsze .. Moze to nie byly jakies slowa ktore chciales uslyszec ale mysle ze krytyka kazdemu robi na dobre , wiesz .. Z perspektywy czasu sam stwierdzisz ze to bylo nic innego jak zwykly "trening" .. Sam patrzac na moje pierwsze gry bym sie chyba posiekal jakby to ktos wogole zobaczyl xDDD A bym zapomnial .. bez oceny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Sam patrzac na moje pierwsze gry bym sie chyba posiekal jakby to ktos wogole zobaczyl xDDD A ja może nawet bym pokazał, ale na pewno nie oczekiwałbym oceny powyżej 1 i pozytywnych opinii. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 @gnysek: Robi się z gotowych sampli, które są royalty-free, więc jak je skleił w jakąś całość, to może mówić, że to jego muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag67 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 zrob zatrzymywanie jak sie klawisz pusci :P widze ze robiles na klockach <rotfl> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Programowanie: ty czy klocki ? A to jakieś zło, że programuje "na klockach"? Klocki wcale nie odwalają wiele roboty za programistę; robią tylko tyle, że nie trzeba pisać np: move_towards_point... (no i dają mniejsze możliwości ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 muza z programu e-jay techno albo dance. 1\6 na zachęte:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Oo to ta gra co koleś chcial sprzedac za 69 zyli :D Słaba gra 2/5 na zachete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdiSlayer Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 ;) TO joyfoodbool to poprostu ............. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ojojoj, ocena szykuje się 1 :P, rozumiem, że pierwsza gra, ale mogłeś z siebie więcej wykrzesać.Ja też pierwszą nie zrobiłem super, ale to nie było 5 minut roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi