Bagno Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Tytuł: Need For Speed Carbon Gamer Pack BETA 1 Gatunek: Inne Opis: Jest to paczka z trainerami i jak dotąd jednym poradnikiem, może będzie więcej. Jak ma ktoś jakieś pomysły, gg:7395062 Download: usunięto Rozmiar pliku: 771KB (ZIP). Autorzy: Bagno Grafika: Bagno (Aplikacja główna [AUTORUN]) Screeny: Jest tylko jeden, bo co, mam robic screeny trainerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ale... po co nam to? ;p I to chyba nie jest demo, nie? 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A poco masz robic jakies trainery z wirusami? Kliknij, aby obejrzec screena z wirusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A poco masz robic jakies trainery z wirusami? Kliknij, aby obejrzec screena z wirusem Ty szmato! Wirusa rozdajesz! Bana mu! (Bagno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pewnie że Bana tej &^*$%&... ja to otworzyłem ... choć mój antywir nic nie wykrył o ile się orientuje miało cię już tu nie być ... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Proponuję zamknąc temat, skasowac linka do pobrania gry, a pana Bagno zbanowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mi nic nie wykryło bo nie mam antywira, bo miałem format, potem nie było jakoś czasu, potem zakaz i jestem ;p sciagam free-av i pzreskanuje... ZBANOWAĆ GO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Proponuję zamknąc temat, skasowac linka do pobrania gry, a pana Bagno zbanowac... BANA!!!! MU!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ban na miesiąc, reklamacje przyjmuję tylko od redakcji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi