artimal Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 wow ale to ... agresywne 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dobra dam pełną ocene po przeanalizowaniu gry. +muza niezła +rosnący poziom trudności -Ludzik jakby dochodzi do ściany to jego kawałek tam jest. Grafa:3/5 Muza: 4/5 Gryf: 5/5 Ogół: 4.5/5(bugi wpływają na ocene, ale dam 5 stars :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 sonique, z tym ludzikiem to specjalnie tak rad_sun zrobil z maska zeby bylo latwiiej trafic w korytarzyki! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Bez tego to bym za cholerę nie był 1st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ha 10 gdyby nie ten duch w poziome z laserami i tymi sybkimi kreciolkami przeszedlbym daelj wzielem szal uciekalem ale przy tych "palach mnie zlapal" j*** h**. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja go umiem zapędzić w kozi róg :P dlatego wszystko tam moge złapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jak, gdyby radSun stworzył jakieś kody do tej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No dobra, ale musiałby zrobić, że po wbiciu kodów, nie można się zapisać do listy wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Super pomysł, ten pacoman jest przynajmniej grywalny bo ta normalna wersja nie wiem jak dla was, ale dla mnie jest po prostu nudna a tu jest przynajmniej akcja :) Daje 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Fajne choć na trzecim poziomie juz mi sie nudziło ale i tak masz 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi