KoRn Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Siema! :bye1: Potrzebny mi jest background trawy. Opis: -Widok z góry -Rozmiar: Dowolny Ma ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 https://gmclan.org/up539_4_Textures.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Masz (Patterna z PaintShopPro): :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 masz tu dwa rodzaje trawki... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja mogę jeszcze dożucić parę z corela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 https://gmclan.org/up539_4_textury.html ok to dam kolejny mały pak. Jak by się zastanowić to może zrobię parę fajnych texturek i dam je w innym topicu. EDIT : o lol zapomniałem że ostatni napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 http://www.grsites.com/archive/textures/ca...9/?type=texture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Fajna stronka ale mi prawie żadne trawy nie przypominają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dobra, dzieki. wam wszystkim. uzyje ich do kilku rund moich, i walne do credits. zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze_As Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ziomuś ,nie zamykaj ! Jeszcze chciałbym dodać coś od siebie. Bo to jest tak : Musisz przeaanalizować ile czasu będziesz robił gre. Bo zgodzę się z przedmówcami : Zielona trawa jest teraz w modzie, można spotkać ją na każdym podwórku, i mogłoby się wydawać że zastosowanie jej jest oczywiste. Ale czy napewno ? Otóż odpowiedź brzmi : NIE ! Współczesni eksperci od mody twierdzą, że zielona trawa wyjdzie z mody w przyszłą jesień. Dlatego jeśli zamierzasz robić tę gre dłużej nież rok to zastanow się, jakiej tarwy warto użyć . http://images.google.pl/images?hl=pl&q...trawa&gbv=2 to link do nieb ieskiej trawy Narka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 To miał być żart?? błahahaa ale jesteś kiepski to nawet nie są textury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Tu trawa ode mnie trawa___.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Gratuluję szybkości! Przecież on już znalazł trawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Sory, ale mnie ze 3 tyg. w domu nie było. Nie zauważyłem daty ostatniego posta. Niech jakiś mod albo admin usunie moje posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Sie nie gniewam. To moja wina. zapomnialem zamknąć tematu. sorry. zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi