Japanstache Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Bartek, jesteś ostatnią osobą która powinna to napisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Przecież ja robię o Tymonie i Psychixie. Może zaraz jakiś wrzuce o kimś innym :P EDIT: Zrobiłem cosik takiego >>TU<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Przez ten topic Psyhix został uhonorowany mianem wielkiego spijca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ranga uznana przez Egzekutora i Bartka. Sto lat PsichiXie! Psyhix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 @UP: O ludzie. Zapomniało mi się napisać dużego X na końcu <_< A zresztą sam chciał, żeby wrzucać filmiki ośmieszające go :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 O ludzie. Zapomniało mi się napisać dużego X na końcu dry.gif Raczej chyba chodziło o y zamiast i u_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dawno nie było filmików o Gnysku, więc chwytać ten: http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...2df68ab56d6eae0 (nie polecam dzieciom :P ) . Jeszcze Ranmus Song: http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...60a9a44734c61cc Nic o Psychiksie, bo narzekaliście, że ciągle o nim xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 O Boże, "ged lozd" mnie rozwaliło. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Co do pisania mojego nicku inaczej niz zwyklem sam nie mam nic, w koncu nie ma jakiegos nakazu poprawnej pisowni tego xD A co do filmikow o mnie to wlansie sie nie obrazam za nie, fajnie poprawiaja mi humor :D, chyba zrobie sobie jakis zbior linkow bo niektore sa zajefajne ^^ No ale Marmota film o Ranmusie przejdzie do historii gmclanu jako "Hymn Stworcy" xD ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Jeszcze Ranmus Song: http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...60a9a44734c61cc Heh. Ten turecki (?) tekst brzmi, jakby faktycznie znaczył to po polsku. "Aaaa Ranma, Ranma!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tak, wszyscy wiemy, że Bombaj jest w turcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Dlaczego mało która przedstawicielka płci żeńskiej odwiedza GMCLAN: http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...353b96dffee4fda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Marmot, powinno być "pokaz cycki" =/ A to, że nie odwiedzają to plus. Widziałeś kiedyś fora na naszej-klasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Nie, za to widziałem na fotka.pl epicki temat o Jabberze i mi wystarczy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Raczej chyba chodziło o y zamiast i u_x Raczej chodziło o "ch" zamiast "h" x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Coś wymyśliłem >>TU<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Czepiasz się, GchosT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Coś wymyśliłem >>TU<< Ale Pscihix to chyba przesada xD Hmm, zaraz będą wszyscy na siebie mówić: genysuk, Romnas, Jipun StahE itp -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Aj tam, zostawcie juz temat poprawnej pisowni nickow w spokoju ;P Hehe, widze ze zostalem GMClanowym żulem niezle xD Na pewno trafi to do mojej kolekcji ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 :P Nareszcie coś odemnie http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...f85ec37caddc9ec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 No mnie to akurat nie rozśmieszyło. Ale PsichiX fajnie wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Coś jeszcze ode mnie :P http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...f1e0079b3ce68fc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Bugi w Almorze PsichiX vs Tygrys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Bartek - Zakończ to. Proszę Cię bardzo. Albo chociaż naucz się pisać nick PsichiXa. PsihiX vs Tygrys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 PsichiX napisał że nie ma znaczenia jak się pisze jego nick, więc pierw przeczytaj wszystkie posty zanim napiszesz coś w temacie. Tak pisze w regulaminie, jak nie czytałeś, to po co się wypowiadasz na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Bo ma do tego takie samo prawo jak ty, eloleloeloe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Drogi Bartku, moim jakże skromnym zdaniem, przekręcanie czyjegoś nicka nie świadczy zbyt dobrze o szacunku dla danej osoby. Gorąco pozdrawiam!!11!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 @Grabarz- tak schakowal haker jeden @Egzekutor- Nie kapuje :( ale moj nik ladnie tam wyglada :D To moze teraz o mnie i jakim noobem jestem :) E - tu macie psichixa, nie chcialem nikogo urazic wiec wpisalem swoj nick Stragan (wyobrazcie sobie ze to stragan) E - i tu jeszcze piosenka jak sciagnac warna ka, nma, na! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Dalej cos ode mnie :P http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...37627e7d6ca5fdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Grabarzowe fajne, o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi