sebuilder Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 troche już robie gry blatformy potrafie ale z tym mały problem: jak zrobić że bochater atakuje(bije kopie)? jak zrobić że postać może se stanąć obojętnie na platformie aby sie ruszała? jak zrobić że jak sie naskoczy na metalowy box to wybuhajom [nitro]? jak zrobić że jak sie naskoczy na [TNT] to [tnt] po 3 sekundach wybycha? jak zrobić że coś wybucha i jest efekt kturego jak dothnie jakieś inne przedmiot to wybuha lub znika? mam pokuj z rundami i w każdym jest diament i jak zrobic że w każdej rundzie po zebraniu tego diamentu w tej rundzie niebędzie go jusz nigdy?? jak zrobić że w w tym pokoju jest właśnie lewel do kturego bożna wejść gdy sie ma danom liczbe tych cryształów??? ps. jak mi powiecię to olbrzymie podziękowania od .:-{bashtekcrash}-:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 pobiłeś rekord zadawania pytań w jednym poście jesteś najlepszy, jak zrobić żeby się nie napracować a zrobić całą grę chyba tego zapomniałeś a najpierw kup sobie słownik bo ciekawy jestem jak wygląda tfoje meni do gri... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 male akcje crasha, mam mały skromny problem Rzeczywiście... Poczytaj FaQ. Tak na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jak zadjasz takie proste pytania to bierzesz kogoś gg i zadajesz na gadugadu a nie na forum , na forum jak ci ktoś otpowie musi być na cradits ( jeżeli jesteś kultura) i większości pytań było na FAQ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 a gdzie jest to FAQ bo niemoge znaleść??? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 a gdzie jest to FAQ bo niemoge znaleść??? :sp_ike: wpisz w google może znajdziesz a na gmclanie też jest, wpisz w szukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Faq jest tu!! Masz nawet ikonke w fastbarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 zwlaszcza że tam tego niema tych odpowiedzi na moje pytania (robie crasha bandicoota może to was oświeci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A czegoż to znowu nie ma? A myślisz że jak zadajesz 10 pytań,to od razu przyniosą ci to na złotej tacy? Edit: A może zajrzyj do dokumentacji? zwlaszcza że tam tego niema tych odpowiedzi na moje pytania (robie crasha bandicoota może to was oświeci) Lol,może sprubuj narazie popracować nad pacmanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 pacmanów jusz chyba zrobiłem 20 robie tylko platformówki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 pacmanów jusz chyba zrobiłem 20 robie tylko platformówki!!!! jak robisz to zaprezentuj nam jakieś demko PROSZĘ! masz całą dokumetację masz szukanie helpa z GM działaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 https://gmclan.org/up1558_11_CB.html kiedyś komuś robiłem masz już poruszanie reszte bez problemu znajdziesz na forum:P ...Marek.:whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 @topic Tu masz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania http://superporadnikgm.ir.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 gówno prawda borocasso niema tam nic na ten temat :P tak pozatym moge dac link na uploader do mojego mini demka gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi