Boro Casso Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Szukam grafika do gry online o dinozaurach w rzucie izometrycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 a moze byc dinozaur, o rozmiarze 348578234 x 13475687345? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 kasa100: on chyba wyraźnie napisał, że poszukuje osoby, która będzie pracowała u niego jako grafik, a nie pojedynczą grafikę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 kasa100: On nie szuka konkretnej grafiki, tylko grafika. <_< Ja ci nie pomogę, Boro casso. EDIT: Marmot mnie wyprzedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 @up szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Nikt się nie zgłosi. A czemu? Za dużo ządasz,wiem na własnej skórze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Za dużo ządasz,wiem na własnej skórze... Za dużo ? ee chyba nie ;) @btw to Proxx Nie pomógł byś mi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (prawie) Zawsze jesli ktoś prosi o grafike w widoku izometrycznym, to nikt nie chce pomóc, marne szanse ze kogoś znajdziesz. Mozesz spróbowac poszukac na stronach z grafikami, ale też mało prawdopodobne że kogos znajdziesz. Jesli całkowicie nie potrafisz rysowac postaci/stworów w widoku izometrycznym (tak jak ja), to spróbuj wzorować (nie kopiowac, tylko wzorowac, starać sie zrobić coś podobnego, tak aby ci pasowało, a w koncu dojdziesz do wprawy) się na jakiejś grze, tak jak ja wzorowałem sie rysując ldziki do AOS (wzorowałem sie na ludkach z settlers 2, jakby ktos pytał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 @Micanser Dzięki za radę tylko ja jestem chyba totalnym beztalenciem w grafice ;) PS. jakiego programu używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Może spróbuj World Creatora. Rysujesz w Paincie np: maskę, która ma po przekonwertowaniu w programie przypominać dinozaura, w nim nakładasz tekstury i wollach! ;) Tak dużo łatwiej przychodzi tworzenie obiektów izometrycznych. Później sobie tylko dopieścisz grafikę w normalnym edytorze graficznym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja tak robiłem smoka, potem snake go poprawial. Do rysowania grafiki sposobem pixel po pixelu używam eytora grafiki w gm, do robienia ścian w widoku izometrycznym używam world creatora, a jesli chce jakiś efekt przyciemnienia, to użwyam gimpa (baaaaaaardzo żadko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Dalibyście jakiś przykład maski bo nie za bardzo wiem jak sie do tego zabrać @Btw do @up Strasznie wkurza mnie twoja sygnatura a raczej napis pod nią tak miły i wstaw to bądź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi