Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Czy game maker 5.x Ma rejestrację? Bo mam fajny przykład ale w gmd :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 GM 6.1 obsługuje starsze wersje! >.< (nie wiem jak z "siódemką" ale chyba tak samo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Siódemka też obsługuje gmd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ale jak mi się gra ląduje z game makera 6 to mi pisze że nie moze sie skomplikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 jak używa Dlli - to i owszem. Może ma też jakies stare funkcje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Zaraz dam na upolada te pliki to zobaczycie co jest nie tak Edit: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=237770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 To na pewno dlatego, że używa przestarzałych funkcji. Czekają cię upojne noce poprawiania kodu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Game Maker 5.x ma i nie ma rejestracji. Zależy jaki numerek się kryje za tym x'em. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 oo daj se spokuj z tym przykładem MMORPG'a :P nawet jeśli nie jestes noobem, ktory temu nie podobła (a tak podejrzewam) to standard GMa nie pociągnie mmorpg. Musisz użyc dll'i :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Nie ale tam jest jak zrobić playera z kilku objectów. Tak jak w almorze(głowa, tors, ręce, broń) O co wreście chodzi z tym dll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi