Boro Casso Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Mam teoretyczne pytanie. Czy dało by rade z pomocą soc lub 39dll połączyć się z więcej niż jednym serverem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Myślę że tak, spróbuj w praktyce, czego się pytasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 O.o ... Serwer to serwer, raczej nie powinno się dać je połączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 No dobra ale jak otworzy dla nich osobne połączenia to chyba jest nadzieja nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wydaje mi się że powinno się dać, ale trzeba by było zmieniac IP servera kilka razy w stepie. Po za tym po co chcesz łączyć kilka serverów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 wszystko jak najbardziej się da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi