Boro Casso Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Tytuł: Boro-Ker Gatunek: Program Opis: Program do czytania, jeżeli czesto przy czytaniu np w notatniku usuwają ci się przez przypadek fragmenty tekstu skozystaj z Boro-Ker Nie jest to super wypasiony program pisałem go 30 min z nudów ale jak komuś się przyda to będzie mi miło. Download: https://gmclan.org/up1814_4_Boro_Ker.html Rozmiar pliku: 2,17 MB Autorzy: No to tak Boro Casso , Boro Casso , Boro Casso i trochę jeszcze Boro Casso Programowanie: Boro Casso Grafika: Boro Casso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Hmmmm...wątpię, by komukolwiek to się przydało, jednak nie o to chodzi. Widzę, że jesteś dość nowy na forum i pokazujesz, że coś tam już umiesz. :) Ładowanie zasobów (hm, może wykorzystałeś przykład, ale przynajmniej umiejętnie ;)), przewijanie tekstu itp.. Idealne to jednak nie jest, gdyż zbyt długie wiersze nie są dzielone, przez co "chowają się" za prawą stroną okienka. Tym niemniej dostajesz ode mnie solidne 3/5. Oby tak dalej! :thumbsup: PS. Ciekawi mnie, czy zrobisz w pełnej to wczytywanie plików pdf. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 nie podoba mi się... nie oceniam bo mi głupio :( @ down: nie jestem chłopem jestem bitch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 @lowrider: Przesadzasz chłopie/bitch :] @Topic: Mi raczej się nie przyda ;) 3/5 EDIT: @UP: No to jak tam chcesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Nawet ciekawe. Tylko, że istnieje setki takich programów i przykładów w GMie :/ . 2/5 . Nie ma opcji odczytywania plików doc lub pdf, więc nie ma czego oceniać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 EEeee... łatwizna :P, zwiększ ilość plików do otwarcia, nie przydatne, coś mi tu śmierdzi kawałkiem kodu (ta ścieżka do elementu docelowego na górze co się wyświetla) Tymona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Program może byc, tylko, że jest już takich sporo.... Mógłbyś umieścic ssy ;) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi