Jaklub Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Grafika jest teraz okropna! Nic nie poprawiłeś - tylko jeszcze bardziej zrąbałeś! Menu jest oczo...! -1/5! Jedyna zaleta to to, że piłka porusza się szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 erm... :confused: podzielam slowa jakluba grafa 1/5 ale zes to poprawil, masakra normalnie <_< dzwiek 2/5 grywalnosc 1/5 hmm fajna ta siatka. zamiast sie zatrzymywac co jedno pole to nie wiadomo gdzie. popatrz sobie na przyklad pacmana z folderu examples chyba ze masz gm 7.0. pozatym pilka miala sie nie blokowac w scianach... czy mi sie wydaje czy ta poprawa zajela ci 5 min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 grafika poprawiona na gorsze co za dno boże wywal GM z komputera... @ proxx bitch: nie pisz co mam robić jak będe chciał to go będe zniechęcał... każdy tu pisze że to ''dno'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Lowrider on sie dopiero uczy,nie zniechcaj go od razu. Ale takie gry zostaw dla siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Gra jest wręcz ohydna kiedy się już na nią spojrzy to od razu odstrasza. :( Zrób by piłka poruszała się w siatce, popraw grafikę, zrób by muzyka się zaplątała, dodaj więcej efektów, więcej wrogów, jakieś bajery które poprawią rozgrywkę, itp. Jeżeli mógł bym ci w czymś pomóc to zagadaj do mnie na gg chętnie służę pomocą :) . A moja ocena to 1/5 :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 - piłka nie klinuje się na ścianach człowieku wiesz o co nam w ogóle chodziło? ta nowsza wersja jest do "ass" Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 O_O. Grafika gorsza niż była, piłka ma jakieś !@#$ skrypty, raz się zatrzymuje a raz nie, muzyka nie pasuje, piłka wlecze się jak cholera. PODSUMOWANIE: Borkiem* to Ty nie zostaniesz. *sorry Borek, jeżeli Cię uraziłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 PODSUMOWANIE: Borkiem* to Ty nie zostaniesz. *sorry Borek, jeżeli Cię uraziłem A tu nagle jego avatar zmienia sie na avatar borka, a zamiast mall game pojawia sie almora 2 (ukonczona) XD. Radze ci już nie poprawiać i nie kończyc tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Chwalisz się, że zrobiłeś w tej grze 45 leveli... Może postaw na jakość a nie ilość. Spróbuj zwiększyć grywalność, dodając jakieś bonusy, minigierki, urozmaicenia, cokolwiek, co tylko pozwoli graczowi zostać przy tej grze dłużej niż minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Piękne :D 5/5 Na Gm'ie lepszej nie widziałem :D tak trzymaj... (żart) 1/5 Okropne jak zobaczyłem screeny to mi ciarki po plecach przelazły. błeee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Tak... każdy ma prawo wystawić swoje dzieło na GM. Ale mimo tego, jakby na to nie patrzeć, gra jest za słaba, żeby móc dać cokolwiek większego od "1". Daję zatem jeden; może gdyby poprawić tę wstrętną grafikę i chodzenie kulki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Już finalna wersja : w niej - zmienione menu - piłka już się nie zacina i nie staje B) - i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Hura. Zapewne wszyscy nie mogą się doczekać finalnej wersji tej wspaniałej gry :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Bartek, odpuść tą grę. Nigdy za nią nie dostaniesz więcej niż 1 gwiazdkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi