pablo1517 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 a mój was rozwali, ciągle go robie xD Powiedzcie mi kto tu jest Chciałbym urealistycznić mój splash :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 możliwe że ten na samej górze z lewej to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Nie pytaj się mnie - jak spotykałem codziennie to może bym rozróżnił bliźniaczo podobne osoby, ale nie teraz :P. Ale jeśli ktoś z was jest na tym screenie zapewne znajduje się i w moim małym fotomontażu ^^. Mogę tylko powiedzieć że ten na samej górze to JavaMan, a ten ostatni zakreślony z prawej to Marrac. Potem jest moja stara postać (wyróżnia się bardziej niż nowa :P) i Mentos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Dobra trudno nazwy dam im losowe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 a mój was rozwali, ciągle go robie xD Powiedzcie mi kto tu jest Chciałbym urealistycznić mój splash tongue2.gif Ja jestem chyba tym w lewym, dolnym rogu grupki. :) Adster: Ten twój pierwszy splash z shoutboxa jest moim zdaniem lepszy od tych kolejnych. Możliwe...miał najciekawsze "przesłanie". ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Niedługo wrzucę mój splash xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Mi się najbardziej podoba Proxxa i Ranmusa :D Heheh - ta muzyczka :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 poczekaj na mój xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Mi się najbardziej podoba Proxxa i Ranmusa :D Heheh - ta muzyczka :lol2: Są świetne :D ale kryniaka też jest extra :) a mój was rozwali, ciągle go robie xD Powiedzcie mi kto tu jest Chciałbym urealistycznić mój splash :P Ten za borkiem po prawej to chyba ja :) Taki sam miałem set i weapon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja mam (nie poprawiać że miałem) set trzeci od prawej drugi rząd od góry: "Vary", pracuje nad moim splashem, dziś będzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Mi się najbardziej podoba Proxxa i Ranmusa :D Heheh - ta muzyczka :lol2: Mam dokładnie takie samo zdanie. Nawet proxxowi w nagrodę obniżyłem poziom ostrzeżenia, a co. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 A mi obniżysz ^^? Oto splash-gra KLIK http://www.gmclan.org/up199_4_Almora_1_0.html - z uploadera, chociaż obydwa linki pozwalają na szybki download :P Plik wypakować najlepiej do oddzielnej teczki i odpalic dopiero po wypakowaniu, wszystko ma być tak jak zostało spakowane xD. Obejrzyjcie creditsy z łaski swojej xD Bo wkoncu troche się napracowalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 GEEENIALNE ciągle tarzam się ze śmiechu :D. "ZIOMKI!" :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 He he wyrombicho. Najlepsze było na końcu i z rydzykiem :D. według mnie najlepszy splash :D PS: Idę jeszcze raz obejrzeć:D Edit: Tam ak sie idzie do tej ślepej uliczki jest tabliczka jakby kto nie zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 bahahahahha owned polałem xD to jest najlepszy splash almory xDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 @Pablo1517: Niech Ci będzie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 myślałem, że może chociaż ze 20% cofniesz... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Nie przeginaj. :] Świetny! xD Wudziaba! Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Świetny splash :D ROTFL ! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Hehehehe dobre :D "Gir" Studio :D No i Ojciec Rydzyk wygrywa :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 dziękuję :P dziękuję, bardzo dziękuję, wiem, że mnie kochacie xD To borek podrzuć mi lvl na zagłade, za ładnego splasha xD!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Zacytuje Tymona: "Nie przeginaj :] " A co do splasha to za*****ty. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ej, ja też chcę obniżki! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 o kuźwa, ale fajnie wyszedł koniec Almory :P btw. gdzie moja kasa za występ w tym że przedstawieniu ? no i mamy temat na turę #31 - ale nie o Almorze, bo tu zwycięzca byłby tylko jeden :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Biedny Gnysek... ubraliście go jak wieśniaka. x) Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Przyszedł mi pierwszy na myśl, jaka kasa? Czy ja użyłem twojego imienia i nazwiska :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Splash pabla NAJLEPSZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Przyszedł mi pierwszy na myśl, jaka kasa? Czy ja użyłem twojego imienia i nazwiska :P? Niejako tak :P Moja ksywa stała się tak nieodłączną częścią nazwiska, że w szkole na sprawdzianach już się podpisuję jako Piotr 'gnysek' Gnys :P Kilku nauczycieli myślało nawet, że gnysek to moje nazwisko - bo od kolegów począwszy, na dyrektorze skończywszy - wszyscy mi mówią gnysek. Na piotrek przestałem już reagować. No, jeszcze jak te ładniejsze koleżanki piotruś powiedzą, no to wtedy na reakcję czekać nie trzeba :P Co do kiepskiego ubrania - to chyba miałem potem lepszy hełm, ale w Almorę gralem raptem pierwszego dnia przez 3 godziny i tyle. Także mnie nie ubrali - faktycznie taki byłem, jak zawsze skromny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 hmm... usiadłęm do hidden swords zeby to obadac raz jeszcze (bo kiedys tylko okeim rzuciłem xD) i oo... Wciąga cholerka xD. Właściwie, Borek, napewno masz jeszcze HS na twardym... i co? Zostawisz je tak? Żeby się marnowało... szkoda troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi