Solmis Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Tak mi się nudziło, że zagrałem w (prawie :P) wersję offline Almory - HS. Mały screenik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Stare dobre czasy HS :) Ciekaw jestem kiedy servery będą UP bo zagrałbym chętnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 gra tego nie wyrobi, max to 200 userów, ale dodając opóźnienia, różne prędkości łącz itp, będzie mniej. Z tego co borek mówił, 100 ludzi to max. No to malo 100 ludzi ? .. max widzialem 33 .. no a skad wiesz co bedzie w przyszlosci ? .. Moze almora bedzie slawna jak inne mmorpg .. A co do tych dzieci od tibi to nie rozumiem o co ci chodzi :huh: Kazdej grze przydaje sie rozreklamowannie .. A ja nie mysle ze jak sie uda wszystko borkowi zeby zostawil ta gre tylko dla osob z forum , przecierz gry sa po to zeby w nie grac a nie chowac je przed ludzkoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Projekt zostaje wstrzymany do odwołania Ja już nie mam siły ani czasu, żeby w kółko poprawiać błędy. Almora jak nie zostanie przepisana od zera, to nigdy nie będzie chodzić prawidłowo. Dziękuje wszystkim za testy - było wspaniale poexpić razem :) Jednak mimo wszystko mam nadzieję, że rozumiecie moją decyzję, po prostu nie ma sensu już więcej grzebać w śmieciach. Co dalej? Tworzę, a raczej tworzymy nowy projekt sieciowy i podkreślam, że nie będzie to MMORPG a po prostu internet/lan game do 12 lub 16 graczy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi