pablo1517 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 A ja będe lubił borka jak mi będzie pomagał o xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Niektórzy chyba nie rozumieją, że zawieszenie prac to nie to samo co porzucenie. btw. Szefostwo przy barze. Uwiecznieni na zdjęciu: Ranmus, Borek, Mifek, Furious, Tomoexp i 3 npc. :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 @Up: szkoda ze ja sobie tak pograc nie moglem... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jak to miło że tam sie znalazłem :) Jednak naprwde chciał bym grać w Almore , jednak jakby nie miała by być to gra dokończona przez borka (lub jego kumpli we współpracy ) to nie pogram w żadną inna "Almore" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 a ja mam pytanie skąd można sciągnąć hidden swords?? a tak nierobiąc offtopicu to tak przed końcem projektu mógł byś załączyć opcje takie żeby sie dało wejść w party i robić gildie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A czy Borek ma w ogole teraz zamiar stawiac servera? Powiem tyle ze Almora ma taki fajny klimat gdzie chce sie siedziec. Pomimo tego ze lazi sie i rozwala w kolko te same potworki to chce sie grac. Dorobic aby party i gildie oraz poprawic walki pvp (na arenie) i by byla naprawde gitara. Potem Borek moglby sobie odpoczac przez jakis czas i poprawiac bledy (bo naprawde sa one nieszkodliwe i da sie z nimi grac) kiedy bedzie mial na to ochote :) BOREK NIE PODDAWAJ SIE !! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 @wielku Może w Szukajce byś napisał "Hidden Sword" co? :P A jeżeli niechce ci się szukać kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Borek muszę ci coś powiedzieć ale naprawdę super jest Almora ale... Lepsza jednak był Hidden Swords ;( moim zdaniem o wiele lepsza jest nawet te demko animacja perfecto aha sory za offtopa ale chyba już umarł temat o Hidden Sword ja mam taki pomysł ty może zacznij dokańczać Hidden Swords <ok> Tak wygląda poprawnie napisany post: "Borek muszę ci coś powiedzieć, Almora jest naprawdę super, ale... Lepszy jednak był Hidden Swords ;( Moim zdaniem o wiele lepszy, nawet to demko - animacja perfecto. Aha i sory za offtopa, ale chyba temat o Hidden Sword już umarł. Ja mam taki pomysł, ty może zacznij dokańczać Hidden Swords ?" O i zobacz (i reszta co nie umie pisać też), jak się o wiele wygodniej czyta, po drobje korekcie. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie grałem w Hidden Swords i myślałem, że Almora jest najlepszą grą tego typu. A tam nie ma online i jest prawie takie same. I lepsze :) Rób dalej HS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 @wielku, Aleś nastawiał przecinków, normalnie chyba 0. To że są wakacje i się nie rozwijasz językowo, nie znaczy, że możesz się zwijać i pisać wszystko jednym ciągiem. Już nie wspomnę o odmianie wyrazów: "Lepsza jednak był Hidden Swords", to albo "była lepsza" (gra), albo "był lepszy" (hidden swords). A to, że przepraszasz i za offtopa nie dostaniesz warna, nie oznacza, że za błędy składniowo-językowe nic nie dostaniesz. Przeczytaj swojego posta raz jeszcze, dodałem tam zmiany. A co do pomysłu gildii... to ja proponuję siedzibę redakcji GMC :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi