Bagno Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wiem wiem, te arty to już przeszłośc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ok, Bagno ty Wielki Hakerze. Shakuj forum e-infromatyki, to Ci uwierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Guxio, to akurat nie trudne przy skrypcie który sobie wybrałeś ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 62.133.133.165 - ban wieczny na technet, no i standardowo włam! lmao i myślisz że ktoś się twojego włamu przestraszy? buhahaha nie ośmieszaj się, nie no polewam... widać że gość nie ma pojęcia o hackingu... Obejrzał szklaną pułapkę 4.0 i myśli że zostać hackerem to postukać w klawiaturę i już masz dostęp do wszystkiego... ehh kolejny "telekineta" jak ten pan co tu kiedyś zawitał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ... No Comment www.sp6.neostrada.pl Ok, Bagno ty Wielki Hakerze. Shakuj forum e-infromatyki, to Ci uwierzę. Okk, guxio jak chcesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja tu jakoś nie widzę twoich ingerencji, wyprowadź mnie z błędu: Mam dziwne wrażenie, że ustawiasz u siebie w kompie, żeby pod domeną sp6.neostrada.pl był np. "plik c:\document and settings\bagno\moje dokumenty\kura\super\haker\mastah.html" i myślisz, że to wszyscy widzą ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 www.sp6.neostrada.plEkhm, i co? Ja tam widzę informację o przeniesionej stronie. Może to jakaś ukryta kamera? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Może Bagno jest tak wielkim hackerem, że shakował tą stronę, kupił lepszy hosting i domenę, przeniósł ją tam, a tutaj zostawił takie info? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 PHP-Fusion ma fajne dziury w kodzie. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 hej. Sci.ągnąłem sobie PPCrackera z twojej strony i mi nie działa jak go uruchamiam to mi wyskakje błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 I on ci tym sposobem zainstalował trojana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Lubicie Exploity i Keyloggery? Na www.sp6.neostrada.pl chyba takie coś tam zrobiłem, i przekierowanie na nieistniejąca witrynę Co do PPCrackera, nie mów tego do mnie tylko do autora. Daj Screena to może pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 http://technet.microsoft.com/en-us/default.aspx OMG! Shackował stronę microsoftu :o Powiem wam, że IP 62.133.133.165 jest mój i jakoś nie widzę, żeby on się do mnie włamał :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja proponuje temat zamknąć poniważ szanownego pana Bagno nie ma już na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi