łuki Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Rejestracja GM względem mnie jest droga.Trzemu tak jest że jest taka droga.Przecież na grę 3D wolałbym kupić Game Makera 3D,bo by bardziej się opłacało. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 GM3D jest do kitu, dlatego taki tani. O rejestracji było myśleć kilka lat temu gdy cena była "mała", program się rozwiną a cena razem z nim. Pozdrawiam, mroow, :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Idz napisz wlasny program do robienia gier + do niego jakis jezyk (takim jest GML) i rozdawaj ludziom na ulicy zamiast sprzedawac. #up Rozwinął* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuki Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 GM3D jest do kitu, dlatego taki tani. O rejestracji było myśleć kilka lat temu gdy cena była "mała", program się rozwiną a cena razem z nim. Kilka lat temu to ja nawet nie wiedziałem,że w internecie są programy do tworzenia gier za darmo,albo za pieniądze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 #up Rozwinął* Tymon mam taki sam problem z tym słowem bo nie wiem czy się pisze rozwinoł, rozwiną czy rozwniął xD 4 punkt regulaminu. Warn. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Luki, skoro rejestracja gma jest taka droga, to oznacza, że jest tego warta... A wielu ludzi, którzy mają zarejestrowanego gma mówi, że im się na nim dobrze pracuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 tymon, kilka lat temu to kurs EUro był po 2 złocisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Jak za drogo, to nie kupuj - proste. Niezarejestrowaną wersją też można zrobić naprawdę dobrą grę. Równie dobrze możesz narzekać, że Bentleye są stanowczo za drogie i uważasz, że to jest bez sensu. A przecież używanym Polonezem też się da jeździć, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Kurde... jak za drogo? Przecież GM jest właśnie tani jak cholera. Inne programy tego typu (BlitzMax, Torgue, Flash) kosztują po 200$. Przecież niska cena to właśnie jedna z głównych zalet GMa. 55 zeta to niska cena jak na grę, a co dopiero jak na program o tak rozbudowanych możliwościach i bardzo miłej prostocie obsługi. Nie mówiąc już o tym, że niektórzy zarabiają na grach robionych w GM ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 np. ty, TeeGee :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Poza tym, konkurencyjne programy, które mają mniejsze możliwości kosztują jeszcze więcej. Chociażby taki The Games Factory 2 czy Multimedia Fusion 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 zgadzam się z marmotem kiedyś miałem game factory i nie był tak rozbudowany jak Game Maker pozdro :death: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Niewiem czy za tego posta nie wylece. Nie powiem wprost, ale coś zasugeruje ... "Nielegalnie możesz cieszyć się pełną wersją GM " To tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nie wiem czy "cieszyć się" to dobre określenie co do GM7 - jeżeli chodzi o mnie to najgorzej wydane 20$ w moim życiu. Jeżeli chodzi o GM 6.1 - to jest warty swoich peniędzy - tych 20$ nie żal mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 smierdzi mi walkiem.. po co kupowales 2 razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 kupiłem 2 razy bo chce mieć dwie niezależne licencje, a po za tym to moja kasa i moja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 hmm teraz wiem o co chodzi w tym temacie: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=7046 To typowy błąd dla wersji z crackiem :] Poza tym, skoro masz oryginała GM6, to nadal możesz skonwertować kod, no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 To twoim zdaniem na stronie yoyo jest GM7 wersja z crackiem - to ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 nie, ale błąd do niej pasuje. Poza tym nawet jak ściągniesz pełną wersje, to przecież cracka możesz skąd inąd, nie ? Po prostu nie psauje nam, że ktoś kupował dwie wersje, tym bardziej, że 6.1 była chyba tańsza (18$ i 15EUR). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Skoro dla ciebie rejestracja GM-a to spory wydatek to zarejestruj go sobie "prawie za darmo": :D Zrób stronę która będzie miała treść cieszącą się dużym zainteresowaniem. Wypozycjonuj ją na wysokie pozycje w wyszukiwarkach. Zainstaluj sobie Google AdSense na stronie. Czekaj. Jeszcze czekaj. Czekaj jeszcze, jeszcze... i wuala ! Masz 20$ za darmo za które kupisz piękny kluczyk do Game Makera. I to się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nie po to wydawałe kase żeby się teraz bawić z crackiem - jeżeli za coś płacę to chcę żeby działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 To przeczytaj, co ci napisalem w twoim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi