Raptile Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Może mi jakiś admin podać po kolei każda range (nazwe np: 1-Newbie) od 1 do ostatniej bo potrzebuja na moje forum... plx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A skąd wiesz ci da zlampić swoje rangi? lepiej zrób swoje. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 nie możesz sobie własnych powymyślać? :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Zrób takie (podaje od najgorszej do najlepszej) Bigshark, Ranmus, Gnysek........ (cała reszta modów), i ostatnia oraz najlepsza ranga "MICANSER FAN" XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 heh myślałem i h**a wymyśliłem... juz na dytm myslę z 4 dni i nic... nawet z kumplami myślałem i tylko 1 range wymyśleliśmy... heh Newbie :) no podajcie przecież nic sie nie stanie co nie... wogóle to forum klanu z gry a nie do programowania więc zapewne nikt nie będzie znał tego forum i mojego... plx podajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 EDITED: 0 - ie user 0,5 - tibia player 1 - windows user 2 - bigshark 3 - n00b 4 - lamer 5 - newbie 6 - firefox user 7 - h4x0r 8 - microsoft hater 9 - C programmer 10 - redactor 11 - moderator 12 - admin 13 - the lord of the rings 14 - linux user 15 - Postmaszine! 16+ - Tom Cruise Jak to jakiś klan gry wojennej to możesz dać rangi np. szeregowy, sierżant, oficer, generał, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 #up Dlaczego niby tibia player ma byc najgorszy a np linux user najlepszy? To jest bez sensu kazdy gra w co chce, i uzywa co chce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Nie jest najgorszy. Jest przecież na drugim miejscu. =P Przecież to tylko przykład, inspiracja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Na jakimś moim starym forum ustawiłem rangi z Gwiezdnych Wojen, czyli 1. Bantha 2. Padawan 3. Jedi 4. Rycerz Jedi 5. Mistrz Jedi 6. Senator 7. Lord Sith Moderatorzy byli Szturmowcami, a administrator - IMPERATOREM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Stig: Źle patrzysz. To są miejsca od najgorszego (14) do najlepszego (0). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ehh no dobra ale to do gry counter strike [CS] wiec neizabardzo jakies tibie czy jedi... dobra juz cos wymysle sobie:) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Stig: Źle patrzysz. To są miejsca od najgorszego (14) do najlepszego (0). :) good joke xD A liczba Twoich kwadracików nie świadczy o tym, że jesteś na ... ekhem ... na 10 miejscu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 1. New Terrorist 2. New Ant-terrorist 3. Terrorist 4. Anty-terrorist 5. Major Terrorist 6. Major anty-terrorist 7. Bin Laden 8. (Jakiś znany policjant, ja się nie orientuje ;P) Wiem, że głupie, ale pasuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 1. New Terrorist 2. New Ant-terrorist ... Wiem, że głupie, ale pasuje :P hah dzieki za pomysł juz chyba wymyśliłem sobie rangi :D dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 good joke xD A liczba Twoich kwadracików nie świadczy o tym, że jesteś na ... ekhem ... na 10 miejscu? :) Kwadraciki to nie toplista. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Zrób takie (podaje od najgorszej do najlepszej) Bigshark, Ranmus, Gnysek........ (cała reszta modów), i ostatnia oraz najlepsza ranga "MICANSER FAN" XP hehe, ranmus gorszy ode mnie :P aleś wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 doba narazie juz mam kilka... jeszcze chwila i beda wszytskie... :D 1. Chicken 2. Bomb / Defuse Fragger 3. Target User 4. Camper 5. AWP Fragger 6. ak / m4 User 7. Deagler 8. USP Killer 9. MONSTERKILLER xD narazie mi takie wystarcza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi