artimal Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Robię moją pierwszą strategię i ni wiem jak np. zaznaczyć kilka objectów takim kwadracikiem i póżniej tam gdzie kliknę to ta grópa zaznaczonych objećtów tam pójdzie zrobiłem takieCOŚ oczywiście każdy kto chce mi pomóc może to zmodyfikować. Serdeczne Dzięki :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 https://gmclan.org/up506_11_zaznaczanie.html Po raz kolejny :). Przykład jest opisany, wystarczy go tylko zrozumieć (!) i później zmodyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 This function is only available in the Pro Edition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 To se zalatw pro edition, co za problem. Nie zalatwisz - nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Zrobię ci przykład ale na wieczór :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 W takim razie musisz obejść się bez wbudowanego pathfindingu. Możesz zrobić zaznaczanie w ten sposób: - przy wciśnięciu myszki tworzony jest obiekt-punkt, - przy kolejnym wciśnięciu LPM za tym obiektem podążają zaznaczeni gracze. Samo zaznaczanie nie wymaga Pro, więc możesz je wziąć z poprzedniego przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 jakim@ Możesz trochę jaśniej ? albo rzuć przykładzikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 help my please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Bierzesz sie za GM a nie znasz angielskiego, to jak ty masz znac funkcje i zmienne -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 o co ci chodzi z tym 'nie znasz angielskiego' że napisałem : This function is only available in the Pro Edition co znaczy w skrócie że ta funkcja tylko dla pro edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Po prostu oznacz flagą zaznaczony obiekty które są w danym obszarze i tyle. Z poruszaniem to sobie sam poradzisz. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 może inaczej... tu mkam takie Coś jak zrobić że gdy kilka objectów ludzik będzie w środku kwadrato-prostokąta to będzie activ (bez pobrania nie zrozumiecie tego texstu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 help my please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widać jak znasz angielski. Wiesz co to znaczy? "Pomóżcie mój proszę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi