Morro Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Otóż chodzi mi o to, że gdy najedzie się myszką na napis dajmy na to play to on sie zaczyna trząść we wszystkich kierunkach. sam już zrobilem takie coś ale po pewnym czasie napis odjeżdża gdzieś daleko: >mouse enter: start moving in direction - all speed 1 set alarm 0 to 1 >alarm 0: start moving in direction - all speed 1 set alarm 0 to 1 >mouse leave: start moving in direction - all speed 0 set alarm 0 to 0 [to nie skrypt, mysle ze wszyscy rozumieją] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 https://gmclan.org/up1717_11_Mousetut.html Może być takie coś?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Trzęsienie zawsze rozwiązuję w ten sposób: x=xstart+random(4)-8 y=ystart+random(4)-8 Lub coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 @Konrad-GM użyłem przykładu, który mi podałeś @Jakim to co masz też się nadaje @all dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Moze bys temat zamkną. Ja jak rozwiazuje problem to od razu zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi