Rezint Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 No więc tak pomyślałem sobie że można by zrobić Przygody na temat gm chciałbym podjąć się temu albowiem piszę świetne bajki(z czego jestem bardzo dumny).Bajki najczęściej dotyczyły by news-ów z GMCLAN. np. Nowy numer młotka i na przykład historia że młotek ujawnił się w sklepach itd. itp. powiedzcie co o tym sądzicie (niedługo zrobię 1 odcinek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Bez komentarza. Wiele razy był taki temat poruszany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Szkoda, że nie widać tego czegoś. Edit: @owyn: Dobra, mylenie się, to jest to co umiem robić najlepiej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Guxio: Nie widać bo pan Rezint umieścił te pliki jako .bmp <_< Topic: Dlaczego tyle dzieci przyszło na GMClan? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 @ up Bo rada starszych idzie na emeryture :P (Bez urazy) Według mnie to kiepski pomysł, nie licze na zbyt wielu zainteresowanych... Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Dlaczego tyle dzieci przyszło na GMClan? :boxed: O w morde, przesadzasz :/ Jak ci się nie podoba to po prostu wyraź swoją opinię mówiąc że ci się nie podoba, a nie od razu z dziećmi neo wyskakujesz :boxed: To że jeden jest lepszy w drugim, a drugi w innym, i ktoś ma inny gust niż ty, nie znaczy, że jest dzieckiem... Topic: A rób jak chcesz. Nie mam opinii xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Komiksy o noopku były lepsze. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 O w morde, przesadzasz :/ Jak ci się nie podoba to po prostu wyraź swoją opinię mówiąc że ci się nie podoba, a nie od razu z dziećmi neo wyskakujesz To że jeden jest lepszy w drugim, a drugi w innym, i ktoś ma inny gust niż ty, nie znaczy, że jest dzieckiem... Topic: A rób jak chcesz. Nie mam opinii xD On nie napisał nic o dzieciach neo, tylko chodziło o to że przychodzi ostatnio dużo dziecinnych userów, z dziecinnymi pomysłami, z dziecinnymi sposobami myślenia, które na dodatek wiele nie rozumieją (nie mówie że wszystkie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 On nie napisał nic o dzieciach neo, tylko chodziło o to że przychodzi ostatnio dużo dziecinnych userów, z dziecinnymi pomysłami, z dziecinnymi sposobami myślenia, które na dodatek wiele nie rozumieją (nie mówie że wszystkie). zapomniałeś dodać bardzo małoletnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 On nie napisał nic o dzieciach neo, tylko chodziło o to że przychodzi ostatnio dużo dziecinnych userów, z dziecinnymi pomysłami, z dziecinnymi sposobami myślenia, które na dodatek wiele nie rozumieją (nie mówie że wszystkie). Właściwie ty też się mylisz, bo on się zapytał dlaczego tyle dzieci przychodzi na gmclan, a odpowiedź jest taka, że GM jest prostym programem do robienia gier i wiele młodych ludzi się tym interesuje, Ci starsi nie mają czasu, albo nie interesuje ich GM, tylko coś innego (oczywiście nie mówię o wszystkich). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Był sobie bigshark, który rozmawiał z Ranmusem o Lidze C# aż tu nagle przyszedł Jaklub i poprosił o przykład. No ludzie, jak chcecie pisać bajki to je piszcze, a nie nabijajcie liczniki. Po za tym jak pisać bajki o Game Makerze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ja lubię pisać bajki... tylko że Fantazyjne, w czasach średniowiecznych :rolleyes: Czasem zdarzają mi się komiksy narysować w oprawie XXI Wieku z dodatkami Fantazy typu potworki lub kryształ który zabezpiecza świat przed zniszczeniem... Ale na GM to ja nie potrafię tego przenieść... Lenistwo mnie rozbraja i nawet porządny kopniak mi nie pomoże xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 dzięki za opinie Konrad też lubię(pisać) bajki fantasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 DAWNO, dawno temu, za firewallami (naprawdę DAWNO temu) gnysek obiecał więcej spolszczonych kursów do GMa. Tylko coś mu przeszkodziło. Był sobie administrator. Przyjechali barbarzyńcy, czyli armia Stickmana, ale moderatorzy strzelili w niego z kuszy strzałą, czyli warnem, pierwsza strzała w niego trafiła, ale cyberdog myślał, że trafiono w niego i zaczął wrzeszczeć z bólu. Więc moderatorzy strzelili w niego drugim warnem żeby go uspokoić. :P Ale co ze Stickmanem? A no, przeprowadził się na inną fortecę, czyli inne IP, i zaatakował właśnie z niej. KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Pierwszy numer powinien być o Bigsharku jak to okrutny i bezwzględny admin Ranmus dął mu bana. Aha,i o jego giermkach moderatorów i nas wieśniakach/chłopów użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 powiedzcie co o tym sądzicie <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />(niedługo zrobię 1 odcinek). Nie sądzę, żeby to było w bmp. To po prostu kilkanaście razy wciskany enter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Najpierw pomyślałem że to głupota ale teraz jak czytam wasze posty to na przykład przeczytał bym bajkę jak bigshark został zbanowany (o tym że został zbanowany to wiem ale za co???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 No ludzie, jak chcecie pisać bajki to je piszcze, a nie nabijajcie liczniki. Tu się liczniki nie nabijają. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi