aaaaaa Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Czy jest jakiś kod na usuwanie całej grupy (katalogu , folderu) objektów w gam makerze bo nie chce mi się wstawiać kody do każdego objektu osobno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 wiem że plik idzie usunąć z gry kodem np: file_delete('nazwafolderu/plik') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jemu chodzi o usuwanie podczas gry z zasobów w exe <_< Racja? Niestety nie ma takiego kodu... :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 nie!!!! chodzi mi o to że jak robicie sobie grupe objektów i wkładacie do niej kilka objektów game makerze to żebym nie musiał wstawiać kodu na usuwanie każdego objektu z osobna USUNE CAŁĄ GRYPE to jest Instert Group delete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 zaznaczasz grupę Schift + delete akceptujesz i gotowe :( Edit: jak chcesz usunąć "GRYPE" to się do lekarza udaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jemu chodzi o usunięcie obiektu z poziomu gry. ;p aaaaaa: Funkcja powalająca na usunięcie całej grupy nie istnieje, choć łatwo można sobie takową napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi