Grela Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Czy można poprosić adminów czy mogliby mi zmienić range na swoją, wywyśloną. Bardzo jestem ciekawy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 można, ale czy się na to zgodzą to już inna sprawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 No... Czy któryś z adminów mógłby mi zmienić na range "Sonic X"?? Proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 chyba nie bo takie coś można tylko wykupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 No niewiem poczekamy co admini o tym myślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 chyba nie bo takie coś można tylko wykupić Za parę stuknięć myszką i chwilę klepania w klawiaturę? ;P Owszem, admini mogą zmienić ci rangę, pod warunkiem że jest to uzasadnione poważną argumentacją, a nie tylko tym że jesteś fanem durnej kreskówki. Zresztą spójrz na moją rangę. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Aha wiem...to "Nie dający spokoju noobek" Ponieważ wiecie, że nie wytrzymuje i ciągle żądam żeby ktoś mi pomógł. To więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Za parę stuknięć myszką i chwilę klepania w klawiaturę? ;P Owszem, admini mogą zmienić ci rangę, pod warunkiem że jest to uzasadnione poważną argumentacją, a nie tylko tym że jesteś fanem durnej kreskówki. Zresztą spójrz na moją rangę. ;] To ja Poprosze o zmiane rangi na alkoholik, chyba nie musze tego uzasadniać albo abstynent bo już ponad 2 tygodnie nie pije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 To ja Poprosze o zmiane rangi na alkoholik, chyba nie musze tego uzasadniać albo abstynent bo już ponad 2 tygodnie nie pije... Mi??Czy tobie ja chciałem taką jak napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 @up. Pomyśl tobie(dziecku który kocha durną kreskówke,czy lowriderowi który codziennie pisze że jest na bani;] Przestancie już offtować a zwłaszca ty Sonique,po za tym takie pytania to na pw do adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Dobra to czemu admini się nie odzywają jak który mi napisze to zamykamy temat... A niech wszystko, lock. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Hm, to ty musisz zamknąć temat. Masz do tego pełne prawo. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Rangę można sobie samemu zmienić po napisaniu określonej liczby postów (bodajże 500). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Tak jak napisał Dark Maximal. Rang na życzenie nie ma, więc zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi