PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Dzieki, wielkie dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Oto 4 Elements: Liga 24 Global Rozpierducha 4Elements Miłego grania! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Sorka moje troszkę nie dopracowane no cóż nie maiłem zbytno dziś czasu XP miałem imieniny wujka i wróciłem koło 23 Rano ją robiłem i teraz gdy dowiedziałem się że mam jeszcze godzinkę to ją lekko oprawiłem Nad grą spędziłem około 3 h więc na pewno przegram XP https://gmclan.org/up634_4_warms.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Jak się wystraszyli, że chcę uczestniczyć w tej lidze :P Ale muszę was pochwalić, widać tym razem zaczyny dobrych gier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi