Lord Marcelot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c201b2f7177864e.html Witam! Mam problem (na zdjęciu) co mam źle w tym kodzie? Jak możecie to poprawcie aaa... złe jest to że nie reaguje na polecenia Lord Marcelot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 gdzie to zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 jaki kod ? -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Był mały problem za zdjęciem ale już ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Tutaj jest xD Edit: Editne jeśli coś znajde Edit2: Nie użyłeś "sprite_index" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 może byś tam przed kolejnymi if'ami else dał. :] O kurde jaką ty masz rozdzielczość? nie mogę na to patrzeć.. :boxed: bo ja mam 1152 na 864. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 zamiast image_index daj sprite_index Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ja może dam tą gre (zaraz editne) Edit: Dzięki działa =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 zamiast image_index daj sprite_index Dziwne że tego nie zauważyłem, chyba dlatego że dostałem oczopląsu od tej rozdzielczości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi