pablo1517 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Tytuł: Pictochat GM. Gatunek: Program Opis: Program typu komunikator, z tym, że można się łączyć tylko po IP. Jest to czat w którym poza pisaniem możemy rysować obrazki, a czatujący z nami kolega widzi to co robimy na ekranie, czyli jak cos rysujemy, taki rysunkowy czat ^^ Przetestujecie :D Daje zabawe ;). O - opcje, C - czyść wszystko, Enter - chat textowy, esc - wyjście. Download: http://www.gmclan.org/up199_4_PictochatGM.html Rozmiar pliku: Niecałe 1mb ;) Autorzy: Programowanie: Pablo, KonradGM. Fabuła: - Grafika: KonradGM, Pablo. Muzyka: ...wasza :P Zajrzyjcie se do teczki muzyka. Screeny: http://img406.imageshack.us/img406/4291/pictochatnp3.jpg , http://img406.imageshack.us/img406/2104/pictochat01uw2.jpg . Należy jednak pamietać, że nie jest to wersja skończona. Robiliśmy to jakieś 3dni, można powiedzieć, że to połowa programu, daję to, ponieważ wyjeżdżam na kilka dni do swojej rodzinnej wioski ;). Życzymy miłęj zabawy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Haslo jest i se nie potestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 sorka, było hasło xD zapomnialem. Już poprawiony link! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A już pablo zmienił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Teraz chatuje z ToMoEX ale ten chat to ekstra. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Na podstawie tego możesz zrobić grę "Kalambury". :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Podaj ktoś jakieś ip gdzie można pogadac ;) Sam mam ip wew, a samemu za wiele nie potestuje.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja mogę postawić serwer ale przez Hamachi xP Nazwa serwera: Pictochat Hasło: pictochat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nie znaleziono istniejącej gry, gdy chcę się podłączyc pod twoje ip hamacha ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Spróbuj jeszcze raz bo ja cię widzę xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jak się połączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Hehe widze że się wzorowałeś na wbudowanym w NDS programie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jaki tam trzeba dać adres IP?? bo coś mi nie chce wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @UP tylko ze ja już dawno wyłączyłem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Skąd mam ip wziąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 omg... od kogos z kim chcesz pochatowac, czy wszystko trzeba tak dosandnie tłumaczyć? @Gooman : zgadłeś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Wiem ale Maxpayne napisał ze pisze z Tomoexem xzy jest jakś możliwoś sprawdzenia IP użytkownika na forum ?? Bo ja mam forum i da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 aaaaaa to podaj mi swoje IP to wypróbujemy tego czata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 to daj mi swoje gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Wiem ale Maxpayne napisał ze pisze z Tomoexem xzy jest jakś możliwoś sprawdzenia IP użytkownika na forum ?? Bo ja mam forum i da sie Ale my to testowali przez hamachi i tam pisze ip. :] a ip to bardzo latwa sprawa sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Moje gg: 1542606 Napisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Znalazłem znajomą chętną do wszystkiego, założyłem grę (host) i wpisałem nick Guxio. Ona kliknęła na join i nie mogła się połączyć (dałem jej moje IP). Dlaczego to tak jest? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Znalazłem znajomą chętną do wszystkiego, Wow, i tylko Pictochata próbowaliście :P ? Może przez Hamachi próbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Niestety mieszka parę stów kilometrów ode mnie :P Już z nią ustalam, zobaczymy czy wyjdzie. Dam w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Znalazłem znajomą chętną do wszystkiego, założyłem grę (host) i wpisałem nick Guxio. Ona kliknęła na join i nie mogła się połączyć (dałem jej moje IP). Dlaczego to tak jest? ;] Hmm... pewnie dlatego, że nie masz zewnętrznego IP :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi