Sirluki Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A tu macie nową grafikę w akcji. :] Na razie nie ma jeszcze bohatera ponieważ pracę nad nim nie zostały skończone. :] Saper-Nowa Grafika Wszystko bardzo ładnie wygląda, jeszcze tylko można background wody dodac i ... kolejny hit na GMC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Robię się zazdrosny. =P Nie no serio, całkiem niezłe grafiki. W sumie trochę pusto, ale skoro jeszcze nad tym pracujesz... Powiedz mi kto Ci robi te grafiki, może go znam? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ja go znam,więc spytaj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Tymon: Niestety już obiecałem grafikowi ,że nie pisnę o nim słówka do póki on nie wyrazi na to zgody. :) Pozostaje Ci tylko czekać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Gierka fajna. Popraw grafikę i będzie ok. Daje 4/5. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 I jak tam prace? Czekasz grafika czy on czeka na Ciebie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 I jak tam prace? Czekasz grafika czy on czeka na Ciebie? :D Tymon zazdrośniku... ale tamte grafiki nie są takie miniaturowe jak Twoje więc masz o co być zazdrosny :P Ładnie to wygląda, ale zobaczymy w akcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 W sumie pixelart to sztuka minimalizacji, nie? No i co ja poradzę, że chcę poznać tego gościa. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Zrobiłbyś mi takie ładne grafiki -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nigdy nie zgłaszałeś się do mnie z propozycją. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Administratorzy nabijaja sobie posty ^^ Co do grafiki, bardzo ladna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi