Pasterz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Tytuł: Saper Gatunek: Logiczna Opis:W grze jesteś saperem i twoim zdaniem jest rozbrojenie wszystkich bomb na planszy. Musisz tylko uważać żeby nie wpaść do wody. Aby rozbroić bombę należy stanąć na nią i nacisnąć spacje a potem odejść. Jest to dopiero alfa więc nie spodziewajcie się zbyt wiele. Download: Saper(v0.8) Nowa wersja!!! Rozmiar pliku:3272KB Autorzy: Programowanie: Pasterz, Trochę pomógł Marek.S Fabuła: Brak Grafika: Pasterz, Trochę z internetu Muzyka: Lowrider Screeny: Jeżeli ktoś by zauważył jakiś błąd, coś ci się nie podoba itp. Napisz o tym a w następnej wersji zostanie to poprawione. P.S: W wersji alfa są na razie dostępne jedynie 1 plansza(Mały błąd był ale już poprawione). Poprawki w grze: -Dodana nowa ładniejsza grafika. -Dodana muzyka. -Dodane 2 nowe plansze. -Poprawiony napis "Życie". -Usunięcie paska. -Poprawienie kilka błędów. -Dodanie kilka nowych poziomów. -Dodanie Dużej Bomby. -Poprawienie wybuchów bomb (Teraz kiedy bomba jest blisko drugiej wybuchają obydwie ;) ) Próbka nowej grafiki: A tu macie nową grafikę w akcji. :] Na razie nie ma jeszcze bohatera ponieważ pracę nad nim nie zostały skończone. ;) Saper-Nowa Grafika Pozdrawiam i życzę miłej gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 gra nawet fajna i grywalna ale musisz zrobić jedno poprawić grafike np morze wygląda jak kwadraty wogóle się nie łączy narazie 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 gra nawet fajna i grywalna ale musisz zrobić jedno poprawić grafike np morze wygląda jak kwadraty wogóle się nie łączy narazie 3 gwiazdki Okej w następnej wersji powinna znaleźć się nowa grafika morza. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Grafika troszeczkę słaba jeżeli ją poprawisz będzie super grywaloność wysoka jak na grę tego typu Muzyka brak :( błędy jak u mnie ciogle się jakieś errory wyświetlają, ale wiem ze na pewno to poprawisz. Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na pw śmiało ;) daje 3/5 4/10 ;] Pozdrawiam Boro Casso :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Gierka fajna zgadzam się z innymi powinenieś poprawić grafike ***/***** 3/5 Tylko dziwie się że tak mało recenzji :( to chyba dlatego że większości nie chce się pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 chyba dlatego że większości nie chce się pisać Robi nam się klon bigsharka. Gierka fajna: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dużo nie pokazałeś :D Ale pomysł fajny, może Ci wyjść jedwabista gra logiczna. 4/5 (bo to w końcu alfa jest :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Właśnie zostaje dodana nowa wersja. Życzę miłego grania. :) Poprawki w grze: -Dodana nowa ładniejsza grafika. -Dodana muzyka. -Dodane 2 nowe plansze. -Poprawiony napis "Życie". -Usunięcie paska. Saper(v0.5) Nowa Wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Fajna gierka!Utknołem na 3 poziomie :P 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 wow lolek wyskoczył mi ten sam błąd co tobie przy tym fs_normal :) A co do gry fajna w miarę grywalna daje ci 3 gwiaździchy. :) Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @UP mi też on wyskoczył O.o Gierka fajna i trudna xP 3 lvl'u nie mogę przejść... ale ogółem to 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 fajne a ja nawet nie mogę 1 przejśc może dlatego że gram o 1:20 może jakąś muze bym zrobił do klimatu może by cos wyszło a daje 4/5 jak będzie full to będzie 5 a grafa mi pasi przypomina mi bombermana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 wow lolek wyskoczył mi ten sam błąd co tobie przy tym fs_normal :) Już sobie z nim poradziłem i w pełnej wersji będzie już bez błędu. :) Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze pełna wersja powinna wyjść w następnym tygodniu. Może trochę wcześniej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Gierka bardzo ciekawa podoba mi się ten klimat gdyby poprawić grafike dodać jakieś efekty i różne bajery wyjdzie ciekawa gra czekam na pełną wersje. Powodzenia w tworzeniu narazie ogółem 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Czy 3 lvl jest możliwość przejść, bo widzie że to jest wręcz niemożliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jest możliwy do przejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ale to niemożliwe a oto dowód: http://www.imagic.pl/public/51223/cos.PNG I co zatkało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Możliwe. Mogę dać ci podpowiedź: Pokombinuj z skokami na skos. W pełnej wersji nie będzie tych skoków i poprawie trochę to plansze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Tylko jak się skacze na skos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Strzałka w lewo + Strzałka w dół :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dobra ale jak przeszedłem to wyskakuje taki błąd: FATAL ERROR in action number 3 of Step Event for object Hero: Moving to next room after the last room Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Oznacza to że nie ma już więcej poziomów. W pełnej wersji takiego czegoś nie będzie. :] A kiedy już przeszedłeś grę to może napiszesz czy ci się podoba i jaką ocenę stawiasz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 To w końcu ile jest tych planszy 3 czy 4 bo już nie wiem <_<? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Są trzy plansze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Znalazłem bugi - jesli jest game over gra się wyłącza (STRASZNIE WKURZAJĄCE :angry: :angry: :angry: ) -wcale nie poprawiłeś grafy trawy tylko samego moża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Na początku jakiś błąd wyskakuje <_< A co do gierki to troche trudna :D ale moze jakbym dłużej pograł to bym przeszedł... No i po tym game over gra sie wyłącza- wkurzające... Ale jak to poprawisz to będzie ciekawie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 a ja zamienilbym te kwadraty na koleczka, cos w stylu malutkich wysepek.. ladniej by to wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 @aaaaaa To nie są bugi. Bug tzn. że jest jakiś błąd w grze a nie to co ci się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Nawet fajna gierka. Nie pasuje mi jakoś ta "hawajska" muzyka to gry z rozbrajaniem bomb :P Ocena: 4/5 Znalazłem też błąd: Pojawia się on na początku gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Co do błędu to tak jak mówiłem już w pełnej wersji go już nie będzie. Muzyka także się zmieni(Wielkie dzięki Lowrider). A mam jeszcze pytanko czy dobrym pomysłem było by zrobienie Edytor map do pełnej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi