Scorpion Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 TYTUŁ: Stick runner (beta) GATUNEK: Platformówka OPIS:Biegamy ludzikiem, zbierając monety, unikając innych ludzików, które nie wiedzieć czemu chcą nas zabić... :) Gra jest podobna do Lode Runner. Jak ktoś nie wie, co to jest, to taka platformówka, w której naszą jedyną bronią jest umiejętność robienia dziur w ziemi. Wrogowie wpadając tam zostają potem zamurowani. Gra dzieli się na scenerie po 10 poziomów każda. W becie są tylko 2 scenerie i trzy etapy trzeciej. Beta nie posiada muzyki i dźwięków. Sterowanie: strzałki-chodzenie K-robienie dziury z lewej L-robienie dziury z prawej SPACJA-restart poziomu DOWNLOAD: http://www.gmclan.org/uploader/1047/Stick_Runner_beta.rar ROZMIAR:1.06MB AUTORZY: Programowanie:ja Fabuła:a co to? Grafika:ja (w GM-ie) Muzyka:jeszcze nie ma SCREENY: Tu proszę o propozycję, jaką muzykę mam dać do tej gry, bo ja nie wiem, przy jakiej gra się najlepiej. Piszcie też, jakie błędy popełniłem, albo czy gra jest za trudna, czy za łatwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Bardzo fajna gierka. :) Lubiłem Lode Runnera, ale to jest lepsze od oryginału. Podoba mi się, że wrogowie umieją skakać. Ich AI jest ok. Dodaj tła i grafika będzie cacy. (Jak nie wiesz, skąd tła wziąć, przejrzyj sobie strony z tapetami. Nie zawsze dobra metoda, ale czasami korzystam) Daję 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Lode Runner to supeg giera,mam jeszcze go na dyskietce xD.Już zasysam! Gra fajna,podoba mi sie AI,fajnie robi ZidaneHeadShoot. Aj!Dam ci te 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 gra na 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Lode Runner to supeg giera,mam jeszcze go na dyskietce xD.Już zasysam! Hah, ja mam oryginalnego Lode Runnera® od samego Nintendo® oraz Wspaniałego Lode Runnera® na PC. Niestety płytka się już porysowała. ;P A co do gry: Super Lode Runner!®. Piąteczka. @Niewierne noby: W gm nie da się zrobić nic grywalnego*? Zassijcie tą grę :) *Chodzi mi o minigrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Dzięki! :thumbsup: A macie może pomysł, jaką muzykę dać, albo czy gra nie za trudna jest, albo nie za łatwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A wogule twoja ta gra ? Fajna gierka :) dla mnie spox. Ale taka mało dopracowana :P... Ale grywalność na najwyższym poziomie. @Down: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A wogule twoja ta gra ? Tak, jego ta gra. A co, miałeś wątpliwości? Myślałeś, że to praca kogo innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 bardzo fajna gra widać że oponent ma moozg 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Super daje 4.9999 i 0.0001 za fajność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 He, ściągam! Dam w EDICIE! EDIT: Wyyypas! THE GOOD GAME. Daję 5 starsów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Fajna gra ! troche jeszcze uboga ale to przeciez wersja demo :) daje 4/5 GJ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Fajne, ale przydałoby się skakanie... 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Fajne, ale przydałoby się skakanie... 4/5 Po tym poście od razu widać, że nie grałeś w oryginalnego Lode Runnera. :) Gra tylko zyskuje na tym, że nie ma skakania. (Choć nie wiem, jakie jest zdanie autora) @down: Znowu w skali na 4, bo Magi tyle ma? xP Przepraszam, nie mogłem wytrzymać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 nudna gierka troche 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Bardzo grywalna gierka.Dobry przykład na to że nie potrzeba grafiki z obliviona ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Super gra. 4/5. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arivald Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Niezła jak na demo. Daję 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shdw Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 looz gra...... fanie ponieważ udało mi się zagrać w to jeszcze przed premierą (x no to czekam na pełną ver. daje Ci 5-KC, wpadaj do mnie x] pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi