Supavader Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Niektórzy już mieli, niektórzy właśnie tam siedzą, niektórzy mieć będą. Ale, że już niedługo do wieczora (cały dzień, ale kij xd), czas nareszcie ustanowić Konstytucję... znaczy plan. 21.00 - wszyscy którzy chcą brać w tym udział gromadzą się na #gmclan (sieć quakenet - gmclan.4.pl, albo ściągnąć klienta IRC). Czekamy do 21.10 (później to już możesz wbić i się nudzić aż do rozpoczęcia następnej rozgrywki, jest to po to, żeby nie restartować gry, bo ktoś "nagle przyszedł"). 21.15 - Dzielimy się na 3 grupy: - Sesja RPG - Soldat - Inne gry W przypadku "innych gier" musicie się sami umówić (czy to IRC, czy to PW). Sesja RPG i Soldat dostaną dane do połączenia. Później, to już jak kto woli. Mam tu jeszcze pytanie dla administratorów, czy zgadzają się na udzielenie nagrody w przypadku czyjegoś zwycięstwa ;p Potrzebuję jeszcze kogoś kto mógłby hostować serwer Soldata, bo na moim łączu to strach się bać grać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 a reszta najlepiej na chata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 - Inne gry Ja bym proponował ustalić teraz, jakie będą te "inne gry", bo nie sądzę żeby później w 5 min. wszystko uzgodnili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 np: Quake 3 Jedi Knights 2: jedi outcast (jk2, rozgramiam wszystkich) Jedi Knights 3: Jedi academy (czemu nie :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No tak, szukajcie teraz gier które z torrentów trzeba by ściągnąć - gratulacje. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A może ktoś byłby chętny zagrać w LemmingBall Z 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ja proponuje WWP :o Worms World Party, wielu zapewne ma, gra swietna i sciaga się tylko 55mb i gra xD lol, a tak na serio pewnie każdy z was ma oryginał i w ogóle xD. Tylko nie ściągajcie patchy z neta bo lipa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A może zagramy Mario Brawl online... grałem w to tylko z bratem :P i do tego szybko się ściąga 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 WWP - dobra sprawa.. ale dzisiaj bede zarywał dupki w klubie więc niestety was nie rozwale ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Może podawajcie linki do gier przez was wymienionych i do tego, krótki opis o czym gra jest :) Jeśli się pojawię o 21.00 to z chęcią zagram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 zgadzam się z Konrad-GM zagramy w MBO opis i download znajdziecie tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No tak, szukajcie teraz gier które z torrentów trzeba by ściągnąć - gratulacje. =) Dlatego też powiedziałem "Inne gry", bo ja np. nie mam zamiaru ściągać Quake'a który waży więcej niż ja. Niniejszym proszę przestać zasyfiać temat propozycjami w co grać - to sobie sami ustalicie, bo nie będę zmieniać listy gier w którą będzie grać 1 albo 2 osoby. Proszę w temacie wyrażać swoje opinie na temat GMC Party. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 WWP!!!! ROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A kiedy to wszystko jest? Bo chyba dzisiaj, prawda? (zanim coś powiecie na temat mojego posta, wejdźcie w mój profil i przeczytajcie rubrykę "Skąd:") Heh, pierwszy raz zagram w jakąkolwiek grę przez sieć! Serio! Nie wiem co można jeszcze powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A kiedy to wszystko jest? Bo chyba dzisiaj, prawda? (zanim coś powiecie na temat mojego posta, wejdźcie w mój profil i przeczytajcie rubrykę "Skąd:") A co to ma do rzeczy? <_< WSZYSTKO pisze w pierwszym poście. Poza tym ciągle potrzebuję kogoś, kto może hostować serwer do Soldata. No i jeszcze zgody administratorów GMClan ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 szczerze mówiąc, dupa z tego wyszła <_< nie pojawił się ivin, który miał hostować Soldata, uczestnicy ratowali się MBO. W ogóle kiszka, nie udało się, trudno, może będzie lepiej w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi