Moho Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Tak, ważny moment w dziejach GMC... Ja, dołączyłem... :] Moho - Dołączył: 15 Listopad 2005 Możecie grubą czcionką :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ech... Żartownisie :] Po prostu będę ignorował te głupie daty, a jak nadal będziecie je dawać to je umieszczę (mystery). Właśnie umieściłem parę dat... patrz post 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ja Ci dam głupią datę! Hmmm... To tak przyszłościowo... 15 - 18 Sierpnia 2007 "I" Zjazd Game Maker Clanu, a czy udany i trzeźwy się okażę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Sorry ze reanimuje ten temat ale uwazam ze jest on na tyle ciekawy ze powinien zostac wskrzeszony (albo stworzony na nowo) Jest tyle rzeczy do wpisania np.zbanowanie Dziadka(dopiero sie z tym zapoznalem) o i o Woozim moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 ale z ciebie nekrofil ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 19.01.2008 - Chęć reaktywacji dawnego projektu Firemarka, jakim jest GMCLAN city 2008. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9638 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Czemuż zbanowali dziada?... ja nic nie wiem. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Przeniósł wszystkie tematy z "Pytania początkujących" do kosza :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Heh... jakie to symboliczne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Brakuje mi tu: "Groźby TeoTNa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Normalnie mamy spore zaległości... A koalicja antysłonikowa? Pamięta ją ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Moze utracenie modow przez Jakluba (wspanialy mod) i yode(mam go gdzies) :D Dlaczego Jaklub jest wspanialym modem? Ja sie go czegos spytalem, a ten spokojnie mi wytlumaczyl, bez zadnych durnych odzywek Dlaczego mam yode gdzies? Spytalem sie dlaczego ja dostalem warna a ktos kto spamowal w tym samym temacie nie, dostalem odpowiedz "a ile ludzi przekracza dozwolona predkosc i nie dostaje mandatu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kryjcie się, bo kleju wygłosił swoją przemowę Kryjcie się, rozdajemy warny za offtopic i idiotyczne posty! Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie robiłem tego dalej, bo było mało tych wpisów. "Groźby TeoTNa" koalicja antysłonikowa Daty, daty, daty... Ja dodałbym jeszcze "Chaos na GMClanie", "Zjarana głowa", "Nowy rygor"... Ale dat nie chce mi się szukać :) A teraz idę oglądać SF4 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 17.08.2008 - 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 17.08.2008 - 20:30 Zgaduję, że to data "Nekrofilowej afery". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 A zapomnieliście o Rysiu Stempelu kiedy to nas oskarżał. Zaraz podam datę chyba że ktoś mnie wyręczy :P. Edit: 1.10.2008 21.45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 23.10.2008 - powstaje Brukstacja 24.11.2008 - Brukstacja ostatecznie deduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ładniej by to wyglądało tak: 23.10.2008 - powstaje Brukstacja 24.10.2008 - Brukstacja ostatecznie deduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Moho - Dołączył: 15 Listopad 2005 Może 15 Listopada 1993 bo wtedy to by była data moich urodzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Moze zdobycie modow przez Dark MAximala (wspanialy mod) i Marmota (mam go gdzies) :D Dlaczego Dark Maximal jest wspanialym modem? Pisałem na forum a on mi nie dał warna Dlaczego mam marmota gdzies? Bo mi wlepił warna ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 A właśnie, kiedy został GMClan zaktualizowany? E: k, nvm. Mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Hm. - Linuksowa Koalicja - Windowsowa Koalicja - Koniec świetności GMCLANu? :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Przywrócenie Marmotowi moderatora ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Odejście Piczera z GMClanu, a potem powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Plagiaty Kleja 20.09.2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi