Pieter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Tę, za którą dostaniesz zaraz warna? :) ty sie nie odzywaj :twisted: bo jeszcze serio warna dostane :D a co do tego to chodziło mi o pałę policyjną :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Isn't it awfully nice to have a penis, Isn't it frightfully good to have a dong? It's swell to have a stiffy, It's divine to own a dick, From the tiniest little tadger To the world's biggest prick. So three cheers for your Willy or John Thomas, Hooray for your one eyed trouser snake, Your piece of pork, your wife's best friend, Your Percy or your cock, You can wrap it up in ribbons, You can slip it in your sock, But don't take it out in public Or they will stick you in the dock, And you won't come back. Monty Python's Penis Song Tymon, ok ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Pietrus, bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja nie umiem rysować, dlatego oczekuję przyjęcia jako grafika. No i do tego nie umiem napisać byle Goodbye Worlda. :] narysowałem nawet bochatera http://img161.imageshack.us/img161/3918/smoksp9.png i jeszcze zajmujem się szeszbiarstwem, moje dzieła som na dole! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Dybas::. Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja moge robic loga do gier. jestem dobrym grafikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja moge robic loga do gier. jestem dobrym grafikiem. Idź stąd bo nawet gry nie zrobiłeś.etsssdgsgdgdsgdsgsdgdgsdgsdgsd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 OK. Ja jestem chętny.. ale na moich warunkach.. Bo ogólnie nie spełniam ani jednego z twoich warunkow - a co do kapliczki - mam ale zakurzona bo ja przed nikim oprócz Jah Jah i pięknych kobiet nie klekam ;-) Do zaoferowania mam: 1.czteropak lecha zielonego i dojście do dobrego weeda 2.Umiejetnosc szybkiego i skutecznego motywowania do pracy pokojowo i za pomoca przemocy jesli wymagane 3.Mocną głowę, dosłownie i w przenośni 4.Zdolność do napisania najbardziej bzdurnego kodu na tej planecie 5.Przeszedłem Need for Speed Most Wanted na pieszo - i mam nawet filmik 6.ogólnie przystojniak ze mnie 7.i rozpi***** wszystkich na reke 8.Jak mnie nie przyjmniecie to r******* ten caly team ;-) Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Idź stąd propaganja, bo nie pokonałeś TRZY RAZY baala. Co z ciebie za twórca nie zabijając Baala. Nie dołączasz do nas. ;//// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja dołączę ponieważ po 1. madafaka 2. fook ju. 3. najs cock 4. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja mogę się dołączyć... no oczywiście coś tam poskrobie z GM'a i graficzki. Ale nie mam twej "kapliczki" ani nie jestem lepszy od ciebie :P ale... ale... w niczym nie mogę równać się z tobą xP ( Jeśli nie to nie, wiem że jestem cieki, ale "łeb mam jak sklep"[ Czyli we wszystkim znajdę jakieś rozwiązanie ] :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Dodam że mam największego siusiaka ze wszystkich GmClanowiczów.. chociaż mam nadzieje że nikogo to nie iteresuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Powiem tyle O LOL Tymon miałem kiedyś taką figurkę ale bawiłem się palnikiem acetylenowym, a że nie miałem żadnego innego gów** pod ręką to zjarałem ją :) Ta Ty założysz Team a ja wysadzę CI go w powietrze jak coś mi w nim nie spasuje ;) Wierz mi potrafię to doskonale ;) Tylko ja kope dołki używając Azotanu Amonu :D -" musisz być lepszy niż ja." Nie będę się zniżał do poziomu psa :) - "musisz znać model OSI albo DoD." Nie dziękuje nie potrzebuje OwSIków -" musisz znać jakiś algorytm kompresji." Może być młotek i kowadło ? - "średnio orjętować się w C++, C#, Asemblerze oraz GMLu(!)." Asembler czemu nie! ;) - "umieć projektować i wykonywać złożone struktury danych." Znam całą kamasutre na pamięć styknie tych struktur danych ? -" umieć programować strukturalnie - bo tak będziemy robić!" Sex zawsze i wszędzie TYLKO Z ŁADNYMI PANNAMI ! :) -" grać w tibie." Gów*a nie tykam bo śmierdzi później :) - "mieć komputer 486." Mam nawet 286 - "musisz mieć przynajmniej 3 lata." na psie to tyle mam ;) ... prawie - "musisz być geniuszem komputerowym i zła." Geniusz ze mnie żaden a zły to też nie jestem :P Tylko nie lubię jak ktoś się ma za lepszego od innych i się tym chwali jak jakiś pedofil na odwyku ... Tak samo jak podlizywania du*ci innym !! Miłego czytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a ja mogę chociaż popatrzeć xD? @^ To miało być śmieszne tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Nie, nie miało być śmieszne tylko dające do zrozumienia że jeśli jest się kimś nie trzeba się tym chwalić na lewo i prawo bo kiedyś pycha go zje i sie tak przejedzie w życie że się ździwi chłopak jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A ty chyba nie zakumałeś na czym ten temat polega nie traktuj wszystkiego zbyt poważnie bo kiedyś też się przejedziesz XP Edit: Ja jako skromny programista amator proszę wielkiego i mądrego mistrza tymona o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o przyjęcie do jego teamu XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja chce niszczyć chce być virusem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tymon a grafików przyjmujesz bo ja swój team zerwałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dodam że mam największego siusiaka ze wszystkich GmClanowiczów.. chociaż mam nadzieje że nikogo to nie iteresuje.. Ale ty nie zabiłeś trzy razy Baal'a, a ja idę zabić go czwarty raz (Albo Diablo, z niego wypadają lepsze itemy), więc woł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja mogę dołączyć, będę przeszkadzać (w tym jestem najlepszy) :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dodam że mam największego siusiaka ze wszystkich GmClanowiczów.. Ty chyba żartujesz :P . Znam się na C++ i coś tam jeszcze :) ... Chyba starczy :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ale ty nie zabiłeś trzy razy Baal'a, a ja idę zabić go czwarty raz (Albo Diablo, z niego wypadają lepsze itemy), więc woł. a ja zabiłem diablo i baal'a też i to 3 razy :< I zabiłem też panczan dragona!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 eXcLiFe, nie załapałeś o co chodzi. :P Ganja, oczywiście! =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Bardzo proszę szanownego ****** Tymona, o zrozumienie, że jak takie warunki postawisz i ich nie cofniesz, zabiorę stickmana, Nikasa ,i wysadzę ten twój team w powietrze. Następnie wymusimy twoje GG od Marmota i wyślemy Ci wirusa. Mało kto będzie w tym klubie, wiesz? To znaczy mało kto z własnej woli się zgłosi i mało kto takie warunki spełnia. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wymienione osoby w pierwszym poście spełniają wymienione przezemnie warunki. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tymon, łżesz jak surykatka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dobra, dobra, skończmy, bo niedobry "moderator" tymon nam konta usunie. Tylko to potrafi. Zresztą te osoby może są w teamie, ale tyle osób nie zniszczy windowsa. Już nie mówiąc o podbiciu internetu i sceny GM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 2. dominacja na scenie programowania. Nawet Team złożony z 10 Tymonów by tego nie dokonał. Mufah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 cyberdog, nie znasz mnie? To proszę nie udzielaj się na mój temat i nie mów jaki ja jestem. Tym bardziej co mam robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 To proszę, zrób jakąś gierkę w 5 min. i ją pokaż. Zobaczymy co potrafisz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi