Wolfoxer Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wiem, że powiecie iż się nie uda ale warto spróbować No więc tak: tworzymy team który tworzy różne gierki (lepsze i gorsze) i do "fajności" gry określamy cenę (gry typu "platwormówki dla dzieci" 4/5$). Jeśli już coś takiego to na początek zbieramy ekipę -webmaster -programiści -graficy -muzycy -itd. A potem organizujemy sprzedaż i zatrudniamy kogoś kto się będzie bawił w podatki Wszelkie propozycje mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 heh, a Kim ty będziesz? Ja mogę być programistą, ew. Delikatnie grafikę musnąć czasem :P Aha i jeszcze w czym mamy to robić :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 heh, a Kim ty będziesz? Ja mogę być programistą, ew. Delikatnie grafikę musnąć czasem :P Aha i jeszcze w czym mamy to robić :P? Ja będe programistą od platwormówek dla dzieci A programujemy w czym chcemy, jak coś robimy to się umawiamy i zaczynamy pracę z tymi co znają dany język. Ale głównie to gamemaker (można też skrobać samotnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 fajny pomysł powodzenia choopy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @Wolfoxer: PlatFormówki i zapamiętaj to sobie do końca swojego żywota, bo z taką ortografią to na pewno będziesz miał klientów. Poza tym, jesteś gotów płacić podatki, składać zeznania, jesteś pełnoletni, etc. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja moge płacić podatki bo mam wujka który rozlicza jakieś PIT-y i inne badziewia związane z rachunkowością :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja moge płacić podatki bo mam wujka który rozlicza jakieś PIT-y i inne badziewia związane z rachunkowością :sp_ike: To fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja moge w klockach cos robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wątpie,żeby chciał coś na klockach, szczególnie jeżeli sam potrafi (w co nie wątpie) korzystać z klocków. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wątpie,żeby chciał coś na klockach, szczególnie jeżeli sam potrafi (w co nie wątpie) korzystać z klocków. :D A może jestem supa h4x0r i nie znam klocków bo od razu kody? :P Ale każda para rąk się przyda* * chyba, że: - za dużo osób jest - w tych rękach leżą klocki No i u mnie mogą być problemy z odbiorem pieniędzy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja chętnie mogę dość do teamu. Mogę zajmować się programowaniem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja jestem od C++, GML i grafiki prostej, pixelartowej, jak i profesjonalnej, tzn. tła itp. Aha i z klocków nie umiem korzystać :/. Tylko z kilku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ech... dzieciaki... Ale dobra ja nic nie mówię - próbować zawsze możecie, choć to średnio legalne i w ogóle (bo nie ma prawnie czegoś takiego jak "prawie-firma" ;)). A swoją drogą - gdzie spec od marketingu :D? Gry się same nie sprzedają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 underground panie underground ;-) Ja predzej sie posram niz zrobie legalna gierke, nawet jak do nowej gierki mam legalny soundtrack to juz i format mp3 i dzwieki podpierdzielone panom z Rockstar Games... hmmm.. ale nie o pieniądze chodzi w tej całej zajawce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja mogę się dołączyć jako Programista (Sęk w tym że ja potrafię tylko GML xP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Koniec tematu bo ja nie mam jak zagarniać całej kasy i wypłacać wam kieszonkowego :P BTW: Ale na razie za free coś można robić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wolfoxer, ty chcesz te gry sprzedawać? Kto je kupi? Chyba idiota :P . Trzeba się jakoś zgrać. E-mail - arekmichowski@interia.pl Gadu-Gadu - 181043 I napisz listę kto jest w teamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 @Mistrzunio: Za granicą kupują takie gry, w Polsce trochę gorzej, ale na Allegro za 5zł by poszła ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 muzykiem może byłbym <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jakby interes ruszył i było co zarabiać to bym pewnie załatwił możliwość odbioru kasy @mistrzunio Jak powiedział marmot za granicą kupują takie proste gierce :) @lowrider Bardziej nam byłby potrzebny ktoś od podatków niż muzyk ale wszystko się przyda @jeszcze raz lowrider A robisz ty muzykę do takich platformówek dla dzieci? I teraz dajemy wyraźne zgłoszenia typu: Zgłaszam się na stanowisko ... Stanowiska potrzebne: Programiści (jakby co to można dorabiać bez teamu czasem :)) Graficy Muzycy Podatnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jako grafik,teraz w wakacje bede miał dużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jako grafik,teraz w wakacje bede miał dużo czasu. Jeszcze coś: dajemy próbkę możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 muzyke to do wszystkiego robie(próbuje) a kasa to pewnie żadnych kokosów na tym nie zbijalibyśmy, w sumie mnie ta kasa by waliła gdyby heh były to większe pieniądze to wolałbym to przekazać na jakiś dom dziecka czy chore dzieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Podatnik taa.. wszyscy nimi jesteśmy .. Znam pewną śliczną kobietę która pracuje u US, ale co jak co - wałki podatkowe to nie takie hop siup. Zreszta ja tam swoich gierek nie mam zamiaru sprzedawac, chociaz podejrzewam ze gdybym je 'zlegalizowal' to mże po kminieniu i kombinowaniu bym jakiś grosz na nich uciułał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 taa.. wszyscy nimi jesteśmy .. Znam pewną śliczną kobietę która pracuje u US, ale co jak co - wałki podatkowe to nie takie hop siup. Zreszta ja tam swoich gierek nie mam zamiaru sprzedawac, chociaz podejrzewam ze gdybym je 'zlegalizowal' to mże po kminieniu i kombinowaniu bym jakiś grosz na nich uciułał.. Taaaa, za twoje gry by płacili te 20$ raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 haha 20$ to ja w zyciu na oczy nie widzialem ;D jak mam na fajki a nie musze kminić skąd wziąść to sie ciesze ;-D ale nie nadaje sie ani do robienia legalnych (chociaz bac3 bedzie) ani do sprzedawania gier ;-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 haha 20$ to ja w zyciu na oczy nie widzialem ;D jak mam na fajki a nie musze kminić skąd wziąść to sie ciesze ;-D ale nie nadaje sie ani do robienia legalnych (chociaz bac3 bedzie) ani do sprzedawania gier ;-0 do baniowania nadajesz się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 haha 20$ to ja w zyciu na oczy nie widzialem ;D jak mam na fajki a nie musze kminić skąd wziąść to sie ciesze ;-D ale nie nadaje sie ani do robienia legalnych (chociaz bac3 bedzie) ani do sprzedawania gier ;-0 To skąd kompa miałeś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja nie miałem jeszcze okazji być w żadnym teamie bo ten cały Tomilt Studio skończył się szybciej nim zaczął mam nadzieje że tu tak nie będzie ja się zgłaszam jako programista ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 gdybym ja był programistą to dostalibyście zawału przez moje kombinacje kodów he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi