london Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tytuł: Foreign Attack 3 Gatunek: zręcznościówka Opis: Gra zręcznościowa, w której musimy zabijać obcych. W grze są dostępne 3 tryby rozgrywki, każdy różni się od siebie. Każdy z trybów jest opisany w grze. Głównie chodzi o to, aby zniszczyć wroga zanim ten dotrze do ziemi. Na końcu każdego trybu musimy się zmierzyć z bossem, który strzela w nas różnymi pociskami. Opiszę tutaj pokrótce każdy z trybów gry: 1. Reprezentuje go zielony statek. Posiada kilka bonusów i kilka rodzai wrogów. Zabijamy przeciwników aby zdobyć punkty, a gdy mamy ich 1000 pojawia się boss. Zabijamy go i koniec. :) 2. Oznaczony jest czerwonym statkiem. Tryb ten bardzo podobny jest do Foreign attack 1 więc Ci, którzy grali w pierwszą część będą wiedzieć o co chodzi. Jak nie to w grze wszystko jest opisane. :) 3. Ostatni tryb gry, jednak nie zdradzę co w nim się kryje :) Trzeba przejść pozostałe dwa tryby gry, aby ten się odblokował. ;) Download: Foreign attack 3 Rozmiar pliku: 1232KB Autorzy: Programowanie: London Fabuła: Nie ma Grafika: London, Matthew (wykonał dla mnie podłoże :) ) Muzyka: http://www.kabatnet.waw.pl/midi.htm Screeny: http://img140.imageshack.us/my.php?image=fddfdfac0.gif http://img140.imageshack.us/my.php?image=sdsadcscfsws6.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 fajna gierka!!, niestety nie odblokowałem jeszcze 3 trybu ,szkoda ;( grafika 4/5 muzyka 4/5 grywalność 4/5 ocenka 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 3 Gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 3 Gwiazdki Dzięki, ale czy mógłbyś chodź trochę uargumentować swoją ocenę? Chciałbym wiedzieć co Ci się podobało a co nie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 takie sobie... daje 2.500000001/5 - 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 4 stary. Grywalność 4/5 Dlaczego 3 tryb ukryty? ;( Muzyka: 4/5 Grafika 4/5 4+4+4:3=4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Kurde nie mogłem przejść 2 trybu bo jest jedno życie. grafika 2/5 dźwięk+muzyka 3/5 miodniść 2/5 szkoda że nie można zapisać gry. Tak by było grywalośc 3/5 ocena: (2+3+2)/3=2,(3) czyli 2 z małym + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 O_o... F5- save F6- load. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 O a gdzie byla z tym informacja. to teraz daje mniej 2 a nie 2+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 O_O! Przecież w każdej minigierce tak jest ;/ (Zrobionej w GM'ie). Jest to domyślne ustawienie. Np. w mojej grze Alien na ligę było tak samo... Zobacz, że działa to w 90% grach z gm'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 mnie ta gra nie wciąga ale dużo się napracowałeś 4 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 O_O! Przecież w każdej minigierce tak jest ;/ (Zrobionej w GM'ie). Jest to domyślne ustawienie. Np. w mojej grze Alien na ligę było tak samo... Zobacz, że działa to w 90% grach z gm'a. Przecież można to wyłączyć. O takich rzeczach trzeba informować to oczywiste przecież gdyby ją odpalił ktoś kto nie wie co to jest GM to dla niego jest to koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Przecież można to wyłączyć. O takich rzeczach trzeba informować to oczywiste przecież gdyby ją odpalił ktoś kto nie wie co to jest GM to dla niego jest to koniec. Sry, ale zapomniałem o f5 i f6. Jednak to, że nie wyłączyłem tego, to chyba nie jest jeszcze taka tragedia? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ty lepiej daj nam ten 3 tryb, bo nie mogę przejść 2giego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ty lepiej daj nam ten 3 tryb, bo nie mogę przejść 2giego ;/ Ja też, i wkurza mnie niejakie "klucze będą aktywne aż wyłączysz grę" czy jakoś tak XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja też, i wkurza mnie niejakie "klucze będą aktywne aż wyłączysz grę" czy jakoś tak XD Wiem, nie za ciekawie zrobione, ale pomysłu nie miałem. :P 3 tryb gry to niespodzianka i nie pokaże wam jej. Musicie przejść dwa pozostałe. ;) Powodzenia. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Phiii. 2 stary. Nudna i trudna. Ogółem nieciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi