Mag_Ognia Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Hejka :bye1: Poszukuje grafiki 2D(coś w stylu diablo) do mojej gierki. Rozmiarek MAX: 32x32 Acha Nie chce z http://reinerstileset.4players.de/ Bo tutaj wyglądają dziwnie... Kreditsy :P czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 po pierwsze nie 2d tylko izometrycznej a po drugie co chcesz mieć na tej grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opsssssssssss zapomniałem>:P Chce Maga, Wojownika, łucznika I szkielety oraz gobliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Porób screeny z diablo i pomniejsz :) Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Marek właśnie miałem to powiedzieć edit: diablo I jest darmowe więc jak nie masz możesz sobie ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tyle że Dijabla nie mam. Edit: Diablo nie jest darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a założysz się na forum ze starymi teraz już darmowymi grami jest diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A ciekawe na jakim...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 sory pomyłka nie jest darmowe ale linki i tak mam ale ci nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A w demówce screenów nie da się robić? O_o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Kurde żem na to nie wpadł że jest demówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 po pierwsze nie 2d tylko izometrycznej a po drugie co chcesz mieć na tej grafice Ale grafika izometryczna jest 2d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 To macie jakąś grafe czy nie. no dobra mogą być nie tylko podobne do diabla I jak przechodzi się do konkretów to się robi cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 wpisz w google diablo może znajdziesz czyjeś screny. A jak już dorwiesz demówkę to nagraj sobie ruch postaci i wtedy przerób na gif ogołoć z tła i masz extra grafikę do gry :] pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ech nikt nie da grafy???? Do bani! Closeduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi