Webzir Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Tytuł: KropkaGame (DotGame) Gatunek: Strategia czasu rzeczywistego Opis: Pięć zdań nie wyjdzie. W demówce mamy do zbudowania tylko jeden budynek: dom. (by go zbudować klikamy PRAWYM przyciskiem myszy). Możemy kopać złoto i zabić przeciwnika. Jak na v.0.11 to tyle :P Wszystko oprócz budowania robimy Lewym przyciskiem myszy. UWAGA: Pamiętajcie, że to dopiero prototyp. Download: http://www.gmclan.org/up613_4_KropkaGame_v_0_11.html Rozmiar pliku: 1010KB Autorzy: Programowanie: GuxioStudioS (pomoc: DziadekKleofas, Miki77, ale naprawdę symboliczna =]) Fabuła: - Grafika: GuxioStudioS Muzyka: - Screeny: http://www.imagic.pl/public/48060/pismo_techniczne.png (Nie ma za bardzo czego screenować, więc dam tylko jednen). Warto kontynuować ten projekt? (może ktoś graficzkę zrobi? =) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Narazie prawie nic tu nie ma, nie jest zabardzo grywalne. Może zrób coś więcej i dopiero pytaj czy się opłaca, bo jak narazie trudno cokolwiek powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Do wykonania mam zastrzeżenia bo czarne tło i kwadraty nałożone bez siatki to normalnie byś za to dostał 1/5 ale pomysł dam 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Szkoda tylko, że nic się nie dzieje. Jedynym budynkiem, który można postawić jest dom. ;/ Dam 2 "*" - niech będzie @guxio Mógłbyś postarać, zanim byś demo dał. Trochę ZA MAŁO roboty! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Strasznie ucichło na gmclanie, więc dałem to demo, żebyście mieli co robić :P. teraz robię pozostałe 9 budynków do budowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 guxio fajna gra tylko strasznie łatwa po 4 minutach gry miałem 6 tys. złota i 1,5 tys. ludzi i w cholere domków. Daję 3 gwiazdki. Aha mogę ci narysować coś jakbyś chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 To rysuj, jak na razie to, co jest w tym demie. Ale ciągle pracuję nad fullem. Tylko musi mieć 32x32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Eeeeeeeeeeee nawet enemych nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Guxio, mówiłem ci już na temat tej gry, że po prostu nikt nie będzie dobrze oceniał alf, zwłaszcza niedorobionych. :/ Te same nudy, co pokazywałeś mi parę tygodni temu, ale z domkami. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Co nowego już mam? -Mieszkancy (jeden dom/willa) dziennie zabieraja 1szt. jedzenia. Gdy jedzenia brak zaczyna sie bunt. Gdy nie masz zlota wszyscy uciekaja. -Farma (produkuje 2 zywnosci dziennie. 50zl i 10drewna) -Willa (Przybywa do niej 10 ludzi. 40zl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Fajna gierka tylko grafiki za bardzo nie ma :) Zrób jeszcze jakąś Firme do pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak byś zrobiła jakieś obramowanie do tych napisów w rogu i jakieś tło dał to by było 3/5 teraz daje 2.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi