Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ok. Wstępnie zakładam, że jednak wyjazd się odbędzie. Zbieram zatem listę osób które chciały by pojechać. Proszę o nie udzielanie się osób nie zainteresowanych zjazdem, w temacie. W temacie mozecie zadawać pytania nt. zjazdu, ostrzegam jednak, że zbędne dywagacje i rozmowy będę kasował. Zgłaszając chęć udziału, zapisujcie też miejscowość z jakiej jedziecie, oraz środek transportu. Informacje na temat wyjazdu Data i miejsce: 15 - 18 sierpnia, Sulęczyno woj. Pomorskie (data nie jest jeszcze przesądzona, nie kontaktowałem się z ośrodkiem, bo nie wiem ile mamy chętnych osób ). Koszt pobytu: 192 złote (dokładne info: http://www.podroznik.gda.pl/cennik_p.php) w tym (x4 dni): 20 zł - domek z łazienką 6 osób (łącznie 120 złotych za cały domek) 28 złotytch - wyżywienie (śniadanie obiad i kolacja) Koszt dojazdu 12 złotych (x2): PKS Gdańsk - Sulęczyno = 24 zł (na PKS nie ma biletów ulgowych) POCIĄGIEM PKP (ulga 33%) Na relacji Kraków - Gdańsk Główny ok. 58 złotych, klasa 2, bez miejscówki Na relacji Zakopane - Gdynia przez: Katowice, Warszawę, Gdańsk ok. 40 złotych, klasa 2, bez miejscówki Na relacji Przemyśl - Gdynia przez: Rzeszów, Kraków, Warszawę, ok. 60 złotych, klasa 2, bez miejscówki oczywiście bilet jest tańszy, gdy wsiadamy po drodze. Do gdańska można też dotrzeć PKSem, ew. ze stacji Gdynia Główna pociągiem podmiejskim SKM za niecałe 2 złote. Łącznie ok: 350 złotych. Lista osób chętnych do wyjazdu: 1. gnysek - Gdańsk 2. -[PhariseuS]-, Kraków 3. Ajot, Łódź, możliwość zabrania się samochodem dla innych uczestników !!! 4. Proxx ? 5. iv!n ? 6. owyn 7. Zakol ? 8. pablo1517 ? 9. Moho 10. eXcLiFe 11. LionX ? 12. Szymek ? 13. TeeGee 14. 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mieszkam w krakowie,do 2 tygodni dam znać czy jade na 100%,narazie jest to w granicy 70%. Sory za tego posta,ale okazuje się że na 100% nie pojade,bo w tym czasie bede jechał na wakacj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Do kiedy mniej więcej można zgłaszać chęć udziału? Nie jestem jeszcze pewien, czy ten termin będzie mi odpowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Do końca czerwca muszę mieć już na 100% zdeklarowanych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A niech tam, wpisej mnie. Jadę z Krakowa, potem pekaesik. O ile mój budżet to wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Szukam osób chętnych na 100% do pojechania, zrzuta na benzyne z Łodzi zalezna od ilosci osób, ale wychodzi ok. 2 razy taniej niz pociągiem. Jezeli zbierze sie pełne auto to jadym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Szukam osób chętnych na 100% do pojechania, zrzuta na benzyne z Łodzi zalezna od ilosci osób, ale wychodzi ok. 2 razy taniej niz pociągiem. Jezeli zbierze sie pełne auto to jadym ;-) brzmi kusząco! Przy okazji odwiedzę znajomych w Łodzi. Wpisuj mnie na listę chętnych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja proponuję Bydgoszcz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja proponuję Bydgoszcz :) Świetnie, tylko że gnysek już wszystko poustalał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 dziadek, jemu chodziło chyba o to, że wyjeżdża z Bydgoszczy, chociaż mogę się mylić :P A co do tematu to na 95% pojadę, ale NIE jestem pewien. EDIT: gnysek, mam nadzieję, że nie będziemy się kąpać czy to w jeziorze czy to w basenie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Popieprze wakacja u dziadków na wsi tylko powiedzcie ile mnięj więcej musiałbym wydać na ten zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Popieprze wakacja u dziadków na wsi tylko powiedzcie ile mnięj więcej musiałbym wydać na ten zlot. Pisze w pierwszym poście <_< A nawet jest napisane. =] Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 -' date='16.06.2007 - 18:53' post='81746'] brzmi kusząco! Przy okazji odwiedzę znajomych w Łodzi. Wpisuj mnie na listę chętnych :P ok. 1 miejsce juz zajete ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Gnysek zapisz mnie, spotkam się z tobą w Gdańsku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wstępnie - pojawię się. (Wągrowiec ok 160km, samochód) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Popieprze wakacja u dziadków na wsi tylko powiedzcie ile mnięj więcej musiałbym wydać na ten zlot. Wpisuj się pan do bryki Ajota, to przynajmniej będę miał z kim jechać do Łodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Podawajcie miasta z których jedziecie, i przypominam - bez zbędnych dyskusji ! (a z bydgoszczy do gdańska nie jest tak daleko przeca :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja mogę jechać gdyby ktos jechał z wawy. Oczywiście bym musiał się zapytać jeszcze seniorów ale to no problem. Powiem, że organizuje sobie wakacje :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A gdzie DOKŁADNIE byłby ten zjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A gdzie DOKŁADNIE byłby ten zjazd? KUR** MAĆ!!! WSZYSTKO MASZ W PIERWSZYM POŚCIE!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam, troche mnie ponioslo. Niestety moja kochana rodzina oczywiscie zmienila zdanie w ostatniej chwili i postawili mi takie warunki wyjazdu, ze juz wolalbym pracowac w kopalni soli bez wynagrodzenia. Nie jade, a szkoda, bo zawsze chcialem na cos takiego pojechac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Hmm... może pojade, jutro albo pojutrze dam 100% odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jadę... Tylko mam nadzieję że te spotkanie będzie warte 400 pln... Moim w ogóle zdaniem było by najlepiej zorganizować spotkanie na poziomie prywatnym... Czyli ładujemy się do kogoś na chatę albo śpimy w przyczepach, ja osobiście mogę spać w wannie xD Bardzo wygodna szczególnie po kilku piwkach. Ale cóż... Zgłaszam się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłaszać się można do końca czerwca, a potem już koniec? Moim w ogóle zdaniem było by najlepiej zorganizować spotkanie na poziomie prywatnym... Biorąc pod uwagę różnicę wieku niektórych osób, to było by to nierozsądne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hmm jeśli wyrobie się z prawkiem to przyjadę ;) Ale to jest takie wielkie MOŻE ZDAM ... :P jeśli tak mogę kogoś zabrać z okolic : Szczucin, Tarnów, Kielce Mieszkam tak + - 100km od : Rzeszowa; Krakowa i Kielc ... tak po środku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mamy już 10 osób które były by w stanie pojechać, brakuje jeszcze 5, do tego wszystkie 15 muszą być na 100% zdecydowane - inaczej nawet nie piszę do ośrodka czy są wolne miejsca. Dla 10 osób nie opłaca się przejechać pół czy nawet całej polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jeśli mi coś nie wypadnie to mogę pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jeśli Zakol byłby tak miły i mógłbym się z nim zabrać z wągrowca samochodem (oczywiście dorzuce na paliwko) to zapewne przyjadę tylko musze jszcze z rodzicami omówić warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Hmm... widzę, że ta bardziej "dorosła" ekipa GMclanu nie pali się jak narazie do wyjazdu :(. Gdyby ktoś z weteranów jechał, to tak jak mówiłem - pojawię się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja bym pojechał(i dał proxsowi w jape) gdyby to było trochę tańsze(4 dni to za mało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zróbmy zlot na lotnisku w Świdniku z Susłami. :D :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi