Edee11 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Cześć Robię swojego Managera i nie wiem jaki jest skrypt do meczu(aby automatycznie rozgrywał dany mecz albo po kliknięciu) oraz skrypt na tabele. Z góry wielkie dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Gm nie posiada gotowego skryptu na takie rzeczy musisz sam pokombinować nad nim. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edee11 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Tylko że ja za bardzo nie umiem tworzyć skryptów, więc napisałem tego posta z prośbą do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jak nie umiesz ich tworzyć to skończ z robieniem gier albo włącz sobie rpg makera czy 3d makera. Jak masz pisać takie posty, to lepiej nie pisz wcale. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @HuderLord: Ależ ty mądry jesteś,tylko pozazdrościć... @topic: Tabele zrob na tablicach,a skrypt meczu to bardziej skompilkowana sprawna,ponieważ musisz dobrze opanować warunki,zmienne itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edee11 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A jak mógłbym zrobić taką tabelę ?? : http://www.im.vgh.pl/viewpage.php?page_id=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 nie wiem ,zróp se sprita i narysuj w nim tabele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mu chodzi jeszcze o dynamiczną tabelę,a nie tylko statyczną. Najlepiej zrób na draw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edee11 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Z tego co wiem to ta tabela jest w php, tylko nie wiem jaki mógłby być skrypt :/ Ale poszukałem coś w googlach i znalazłem takie coś ale nie wiem czy jest dobre : pobierasz wyniki z bazy $a = 0 ; w petli: if( $a > 1 ) { $a = 0 ; wstaw koniec i poczatek wiersza tabeli } else { wstaw td /td z imieniem, $a++; } pozostaje tylko dodac naglowek i stopke tabeli i dodac sprawdzanie czy to ostatni wiersz, jesli tak, to dajemy </tr> i nie sprawdzamy, czy $a > 1 I co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Prosty skrypt meczu wyglądał by tak: 1. Gra losuje jedną liczbę z 10 000. 2. Jeśli wylosowana liczba byłaby mniejsza lub równa sile drużyny, to zmienna twoje_gole zwiększyła by się o 1 3. Potem tak dla przeciwnej drużyny. Dobrze rozumuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edee11 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Nie, to nie chodzi o skrypt meczu tylko o skrypt na tabelę piłkarską w php. W googlach poszukałem i znalazłem taki przykład który zamieściłem na górze, ale nie wiem czy jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Z takimi pytaniami to do Tymona,Ranmusa albo Iv!na bo oni dobrze się chyba znają na PHP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edee11 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Już nie trzeba , sam pokombinowałem i już to umiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi