Mag_Ognia Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No właśnie mam game maker 6.1 ale nie morzna go teraz zarejestrować bo na stronie chyba się dfostaję do wersji 7.0 a na stronce jest masa przykładów z których mogę zrobić naprawde fajną grę. No i skąd wziąć cd-key do GM 6.1 Wójka googla pytałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A nie lepiej sobie ściągnąć 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 To coś lipnie szukałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Yhym ale ja wyraznie napisałem że do GM 6.1 jest więcej przykładów i morzna się więcej nauczyć kodu. A jak się pościąga liby to jest GM6.1 wporzo. edit: No jak lipnie przeszukałem 10 stron. zapomniałeś dodać Pozdrawiam Marek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Masz W Name wpisz : xxx a w code : xxx ostrzeżenie! ciesz sie ze nie ban, regulamin zakazuje podawania kluczy do GM ! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wielkie dzięki. Jesteś Super. "Dzienki" to sobie pisz na czacie. Wcięło ci polskie znaki. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ale przecierz 7.0 Odczytuje 6.1 i starsze wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 zapomniałeś dodać Pozdrawiam Marek:P Jak się jes natrynionym to trudno o czymś pamiętać. Pozdrawiam Marek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja wcześniej szukałem i był, ale...przepraszam Shylios.Shylios mi zdradził Keya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 BartekGM powinien dostać bana :( Takich rzeczy się nie daruje! Topic: kup sobie słownik języka polskiego... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja wcześniej szukałem i był, ale...przepraszam Shylios.Shylios mi zdradził Keya jemu też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zajrzyj tu. Czy regulamin jest dla was jakiś niezrozumiały? Wyszukiwarka cracków to też w jakiś sposób nielegalna rzecz. Warn. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jemu też? Co masz na myśli :]?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi