karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tytuł:Real Life 0.2 Gatunek:GTA - pochodne Opis:Gra polega na jechaniu samochodem i wypełnianiu misji Download: >>>POBIERZ<<< Rozmiar pliku: 2163 kb Autorzy: Programowanie:@KaRuS!@ Fabuła:@KaRuS!@ (tyle że nie ma fabuły) Grafika: @KaRuS!@ Muzyka: CS, I jakieś źródło[/indent] Screeny: https://gmclan.org/up2180_5_skrinnamber_an.html https://gmclan.org/up2180_5_skrinnambertu.html https://gmclan.org/up2180_5_skrinnambertri.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Pomogli: -.... -Marek.S :D ale z przykrością muszę stwierdzić że to jest przerobiony przykład :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Już przy poprzedniej wersji tak mówili EDIT: A w którym przykładzie znajdziesz kupowanie domów albo robienie misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 kiedy ktoś oceni moją grę P.S:Kiedy ktoś odpowie proszę moderatorów o usuniecie tego posta i o nie dawanie warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nic ciekawego.Koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ha ha bardzo śmieszne. Nie stać cię na coś więcej. Ja przynajmniej wymieniłem ci bugi w twojej grze. Mógłbyś chociarz powiedzieć co jest nie potrzebne a co dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zrób parę postaci gadających, i policję! Mogą być 3 poziomy, ale zrób! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Cyberdog dzięki za propozycję ale z policją będzie trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja gry nie mogłem odpalic.... Pełno błędów wyskoczyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Eh. Dlaczego gdy wejdę do wody znikam i gra się nie restartuje ani nic? Dlaczego przypadkowe misje są oznaczone czerwonym kółkiem? Masa innych bugów oraz niedociągnięć sprawia że dostajesz 1/10=1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Misja jest jedna a czerwone kółko dlatego że chciałem zrobić tak jak w GTA:SA te takie kółka w które się wchodzi żeby wykonać misję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Hmmmm...widzę w tej grze raczej klona Carmageddona niż GTA, ponieważ samochód jest najgroźniejszą broną! :P To "cuś" ma potencjał i chciałbym Ci dać 1,4/5, ale nie ma takiej skali, więc dostajesz 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @Bixon: wypakuj z rara @Gra: Nie jest taka zła ale nie da się przejechać tych żołnierzy koło wody jak się wyjdzie z auta ekran się już nie przesuwa. Ocena 2/5 PS. Mam rangę Forum Veteran :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mnie się nawet podoba,ale troche ta gra nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Człowieku! Jak to ma być Real Life to niech on będzie "Real" Cz widziałeś kiedyś samochody sportowe , które mogły skręcać nawet gdy nie jadą?? To nie czołgi! Albo czy normalnie jak ktoś wejdzie w samochód , to znika ? Krew wielkości 1/4 człowieka? Albo jak samochód walnie w drugi to wydaje 999(999)*(99) dźwięków aż się nie odsunie? Jak mnie to ostatnio wnerwia. czy jak ludzie coś robią to nigdy tego nie testują? karus99. Włącz tą swoją grę , i sam ją przestój i oceń. Jeżeli ci się podoba*, to znaczy że nie znasz gier. Na tym skończę, oto moją wyczerpującą wypowiedź. *Nie jako swój twór, tylko jako gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Nie musicie się wypowiadać na temat tej gry ponieważ kolejna wersja nie powstanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @Maxpayn - wypakowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Dużo lepsze od poprzedniej wersji (pozytyw ^^). dam 2/5 W poprzedniej wersji samochodem się nie zabijało, tylko ludków gdzieś wcinało. :D Mógłbyś dodać opcje wchodzenia lub wjeżdżania samochodem na statek. Było by trochę hard core'u. :lol2: A na początek powinieneś coś zrobić z tą wodą. Restart przynajmniej. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi